|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjava M
2.8.2008 7:55:34   
MiSka_82
Pozdravljene! Sem nova tukaj vendar že nekaj časa prebiram vaš forum... Zanimam pa se če ima katera podobne izkušnje in sicer user posted image  v četrtek sem mislila da sem dobila M (en dan prej), ne krvavim ampak imam rjav iscedek (močan kakor da bi imela M) Nekako ne vem kaj ta rjavi iscedek pomeni in ker delava na user posted image  se vsake spremembe bojim user posted image  Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjava M
2.8.2008 11:43:15   
divans1
Lahko da gre za vgnezditveno krvavitev. Malo še počakaj, naredi test, pa boš videla.

(odgovor članu MiSka_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2008 11:59:29   
MiSka_82
Hvala za odgovor, misliš da je možna vgnezditvena krvavitev glede na to da mi teče že tri dni kot da bi bila M...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2008 16:37:17   
divans1
Ja to mi je malo čudno, ker vgnezditvena ponavadi zgleda tko, da se pojavi samo par kapljic roza barve in to je to. Sej pravim, kdaj pa moraš dobit M?

(odgovor članu MiSka_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2008 15:54:19   
MiSka_82
V petek bi morala dobit M, sem pa danes delala test in je negativen user posted image  

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2008 16:49:04   
Rosi*
Sama sem mela podobne krvavitve, s tem da je včasih izcedek bil čisto črn. Trajalo pa je tudi po 14. dni. Ginekologinja mi je dejala, da je to čisto normalno, sumi, da mi hormoni nagajajo. Ni pa bila nosečnost, se je čez kak teden vlila sveža kri.
Upam, da se ti čimprej uredi.

(odgovor članu MiSka_82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2008 16:52:11   
MiSka_82
O hvala, hormoni mi pa nagajajo ja user posted image  

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2008 16:56:23   
Rosi*
Ja, glede hormonov je pa baje tak. Lahko da ti dajo hormonske tablete. S temi tabletami nekako prisiliš krvavitev (naj bi bila v roku 10 dni od jemanja) in pol bi se ti NAJ stanje popravilo.

Ni rečeno, da ti bojo hormonske tablete sploh pomagale. Meni je rekla, da se mi lahko stanje veliko prej popravi samo od sebe, kot s tabletami; zato sem se raje odločila da počakam. 

Vsekakor pa sem nehala šteti dneve do O in dneve do M.... Bom probala pozabiti, pa upam, da se spomnim, da ni user posted image  tam nekje v 6. tednu nosečnosti. user posted image

(odgovor članu MiSka_82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2008 17:18:33   
MiSka_82
No jaz samo upam da se bo stanje kmalu popravilo... Bom pa tudi jaz počakala naj se samo od sebe uredi user posted image   

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2008 15:50:30   
ptejka
Hej,
sama imam podoben problem. Cez vikend, ki prihaja naj bi dobila user posted image  v kolikor seveda nisem user posted image . Vendar se mi je že včeraj pojavil rjav izcede, ki traja tudi danes. Prej sem jedla KT 6 let, nato pol leta ne in sedaj sem jih zopet 3 mesece jedla (težave s hormoni in mi je G predlagala, da naredim trimesečno kuro).
Ali katera ve kaj naj bi to bilo?
Hvala za odgovore.

(odgovor članu MiSka_82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2008 9:27:46   
ninca22
Pozdravljene! Sem nova na tem forumu, zato mi ne zamerit če sem zgrešila temouser posted image uglavnem,zanima me če je mogoče katera mela podoben primer kot jst,namreč z mojim sma user posted image 10.8. in user posted image bi mogla dobit včeraj,vendar sem že 16.8. mela ene dva dni tak temno rjav izcedek.potem sem pa na netu zasledila neko stran kjer ti izračuna kdaj lahko imaš ugnezditveno in mi je izračunal da točno 16.8. Me pa zanima če je to možno,da bi lahko bila to ugnezditvena,ker  baje je to roza barveuser posted image  

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2008 9:31:52   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: ninca22

Pozdravljene! Sem nova na tem forumu, zato mi ne zamerit če sem zgrešila temouser posted image uglavnem,zanima me če je mogoče katera mela podoben primer kot jst,namreč z mojim sma user posted image 10.8. in user posted image bi mogla dobit včeraj,vendar sem že 16.8. mela ene dva dni tak temno rjav izcedek.potem sem pa na netu zasledila neko stran kjer ti izračuna kdaj lahko imaš ugnezditveno in mi je izračunal da točno 16.8. Me pa zanima če je to možno,da bi lahko bila to ugnezditvena,ker  baje je to roza barveuser posted image  

zelo možno je, da je bila vgnezditev. lahko je roza ali pa rjavkaste barve.
glede na to, da si user posted image  zamuja, naredi test, pa bo vse jasno. pa srečno

(odgovor članu ninca22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.8.2008 9:56:19   
ninca22
ja upam da maš prav,ker bi bla res vesela če bi zagledala user posted image . bom do jutr počakala,pa bom takoj zjutri naredila test.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2008 10:41:01   
Ylenia
js se pa vracam na zacetno debato: tut jaz sem mela take rjave ali pa crne menstruacije. vsak mesec je bilo drugace, enkrat cist lepa rdeca, drugic par mesecev rjava, pol jo je blo pa vsak mesec manj, pa mi je G svetovala naj neham jest KT, da so mi malo podivjali hormoni. no pa se je cez cas vse uredilo. mislim da se moras glede dolzine cikla orientirat po sebi in svojih prejsnjih menstrah, tako bos vedla a je menstra al kaksna druga krvavitev.

(odgovor članu ninca22)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.8.2008 10:46:30   
ninca22
sej zato se mi pa čudn zdi da sem imela rjav izcedek,ker nisem nikol jemala tablet,in tudi že vsaj 5 let imam normalno user posted image .res da mi včasih zamudi za največ 5 dni,sam se mi ni pa še nikol nardil da sem jo skoraj 10 dni dobila prej.mislim da je res  najbolš da se naročim ginekologinji.

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2008 10:49:26   
Ylenia
ja to je gotov najboljs, sama si lahko izmisljujes vse mogoce razloge, ona pa lahko se kaksno priskavo nardi, al pa vsaj da kaksen nasvet. js tut prej nisem mela nobenih problemov, kar naenkrat se je pa vse zmesal. lahko pac pride tako obdobje, al se pa telo pac spreminja...

(odgovor članu ninca22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.8.2008 12:32:41   
el.k
Zadnjo menstuacijo sem imela 23.07.2008 vedno dobim na 28 ali 29 dni. Dobila sem menstruacijo in to samo en dan in nč več. Bolečine v trebuhu imam že dva tedna. Sem se oglasla ginekologinji in me je poslala osebnemu zdravniku da bi mi opravil Bhcg. Samo je povedala da je materica povečana. Te dneve ne krvavim vec amapa samo imam bolečive v trbuho močne in rjav izcedek.A je že kdo imel podoben primer prosim za pomoč

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?