Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rjav izcedek v 6 tednu nosečnosti 22.2.2008 15:06:31
|
|
|
|
Taula
|
Počivaj, jej tablete (če so ti jih dali) in sprosti se. Je težko, vem, a žal nimaš vpliva. Veliko se konča brez težav, kljub začetnim krvavitvam. V primeru sveže krvi pa takoj pregled. Srečno.
|
|
RE: rjav izcedek v 6 tednu nosečnosti 22.2.2008 15:27:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s Taulo. Pa srečno
|
|
|
|
RE: rjav izcedek v 6 tednu nosečnosti 22.2.2008 15:31:53
|
|
|
|
petrolejka
|
Jaz sem imela tudi rjav izcedek, pa ni bilo panike. Šla sem na pregled in je bilo vse ok. Počivaj, veliko veliko pij in pazi nase.
|
|
|
|
RE: rjav izcedek v 6 tednu nosečnosti 22.2.2008 15:50:21
|
|
|
|
Aurea
|
Jaz sem imela krvavitve večkrat od 7t naprej. Tako kot so ti že druge svetovale: jemlji dabroston, če so ti ga predpisali, počivaj, ne naprezaj se (verjetno imaš bolniško?) in misli pozitivno. Pri tako zgodnji nosečnosti ti zdravniki ne morejo nič konkretnega pomagati, pa tudi sama boš največ storila le na ta način, da boš pazila nase. Če bi prišlo do sveže (rdeče) obarvanega izcedka in bolečin, pa pojdi takoj na dežurno.
|
|
|
|
RE: rjav izcedek v 6 tednu nosečnosti 22.2.2008 16:56:42
|
|
|
|
2 pikici
|
Hvala za odgovore. Zdravila dabroston jemljrem po 3 na dan že od samega začetka nosečnosti. Doma pa imam tudi svečke Vagisan, ki sem jih dobila pri ginekologinji zaradi belega toka, in jih potem zaradi zmanjšanja nisem začela uporabljati. Mislite, da bi mi sedaj pomagale, naj jih začnem uporabljati. Hvala.
|
|
|
|
RE: rjav izcedek v 6 tednu nosečnosti 23.2.2008 22:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi jih na tvojem mestu, če ti jih je dala G. Lahko da ti bodo za nekaj časa preprečile vnetja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?