|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek v 6 tednu nosečnosti
22.2.2008 14:27:57   
2 pikici
Pozdravljene!

Že dolgo prebiram forum, tako sem se odločila da vam pišem. Sem noseča 6 tednov in 4 dni in se mi je  včeraj pojavil rahel rjav izcedek.  Včeraj sem bila tudi na UZ v MB in je bilo vse OK izcedek se mi je pojavil po UZ, povedali so mi da imam dve pikici, ena je velika 4 mm, druga pa 5 mm, tudi utrip se je že videl pri obeh. Matrnični vrat imam lepo zaprt, opozorili pa so me da morem mirovati zaradi povečanih jajčnikov.
Danes sem klicala v MB in povedala kakšne težave imam in so mi rekli, če bi se pojavila sveža kri da se morem pridit pokazat drugače pa ne. Prosim, da mi svetujete kaj naj. Hvala.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek v 6 tednu nosečnosti
22.2.2008 15:06:31   
Taula
Počivaj, jej tablete (če so ti jih dali) in sprosti se. Je težko, vem, a žal nimaš vpliva. Veliko user posted image  se konča brez težav, kljub začetnim krvavitvam.
V primeru sveže krvi pa takoj pregled. Srečno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu 2 pikici)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 15:27:30   
Anonimen
Se strinjam s Taulo.

Pa srečnouser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2008 15:31:53   
petrolejka
Jaz sem imela tudi rjav izcedek, pa ni bilo panike. Šla sem na pregled in je bilo vse ok. Počivaj, veliko veliko pij in pazi nase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 15:50:21   
Aurea
Jaz sem imela krvavitve večkrat od 7t naprej. Tako kot so ti že druge svetovale: jemlji dabroston, če so ti ga predpisali, počivaj, ne naprezaj se (verjetno imaš bolniško?) in misli pozitivno.
Pri tako zgodnji nosečnosti ti zdravniki ne morejo nič konkretnega pomagati, pa tudi sama boš največ storila le na ta način, da boš pazila nase.

Če bi prišlo do sveže (rdeče) obarvanega izcedka in bolečin, pa pojdi takoj na dežurno.

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2008 16:56:42   
2 pikici
Hvala za odgovore.
Zdravila dabroston jemljrem po 3 na dan že od samega začetka nosečnosti. Doma pa imam tudi svečke Vagisan, ki sem jih dobila pri ginekologinji zaradi belega toka, in jih potem zaradi zmanjšanja nisem začela uporabljati. Mislite, da bi mi sedaj pomagale, naj jih začnem uporabljati.
Hvala.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2008 22:13:56   
Anonimen
Jaz bi jih na tvojem mestu, če ti jih je dala G. Lahko da ti bodo za nekaj časa preprečile vnetja.

(odgovor članu 2 pikici)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2008 8:15:46   
bastian111
Tudi jaz sem imela nekje v 6 t user posted image  rjav izcedek.Šla sem na pregled in dobila sem Dabroston ,mislim da tudi preventivno zaradi prejšnja dva ss.Drugače pa pazi nase in na tvoji dve pikici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?