|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek pred menstruacijo
12.1.2009 19:30:09   
kattix
Ojla,

obračam se na vas ker me neki skrbi. Mislim niti sama ne vem ali me skrbi ali kaj. Zadnj cikel je bil dolg 38 dni, vse imam daljše kot 28 dni.  Sedaj pričakujem user posted image  19.1. Vedno mi je zamujala. Danes pa sem opazila rjav madež. Nič krvavo kot je ko dobim user posted image .  Trtica pa križ me bolita, pa dva dni nazaj me je ful stiskalo na sredini v spodnjem delu trebuha. Z mojim sva na 2,3,4 dni user posted image  cel mesec. To je prvi poizkus. Test sem naredila a najbrž prekmalu tudi če bi kaj bilo. Ful sem negotova in ne vem, kaj naj si mislim.

HELP ME!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek pred menstruacijo
12.1.2009 19:35:46   
ursa30
lahko je vgnezditvena krvavitev, lahko pa da je priprava na user posted image
počakaj na izostanek user posted image in nato naredi test.
pa srečno!

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 19:37:10   
bamoocham
Mogoče je vgnezditvena krvavitev.
Počakaj do takrat, ko bi mogla dobit menstruacijo, pa potem če ti bo zamujala, naredi še en test. In če jeuser posted image , potem veš, kaj to pomeni:)

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 19:37:44   
žanaja
CIAO,poskušaj se sprostit, in ne delaj nobene panike in skrbi, ker si stem ne boš nič pomagala!!!Poskušaj preziveti se teh nekaj dni negotovosti in funkcioniraj normalno....Rjav madez je lahko znak, da ti bo user posted image prisla kaj prej...Lahko pa da so se ti hormoni kaj zmesali.Ponavadi je dostikrat tako, ko v prvo poskusamo zanositi...telo malo zmedemo.Jaz sem tudi imela probleme in sm krvavela+rjav izcedek 7 dni prej---nikoli tako zgodaj.Zdaj se pa nazaj umika, tam kjer se je ponavadi pricela okrog 8 v mescu....Srecno in uspesnouser posted image user posted image user posted image A je prav?user posted image

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 19:42:38   
kattix
Se mi zdi da sem tako živčna zdej da me še vse bolj in bolj boli. Pa kar tresem se in mrzliuco imam. Joj ne vem kako naj se umirim da ne bo prevelikega razočaranjauser posted image

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 19:51:55   
žanaja
kattix ne delaj panike!!!Skuhaj si lepo kamilco al en cajc dober,dej si gor eno pomirjujoco muzko, in se malo poglobi vase.Sprosti se in poslusaj svoje telo, kaj ti pravi...,ne delaj terorja nad njim, .......

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2009 19:54:54   
tintin
Oh ja,

želim ti, da bi bili dve črtici, ampak lahko je pa tudi samo menstruacija. Na tvojem mestu ne bi psihirala že prvi mesec, mogoče te čaka (želim ti sicer, da ne) še par mesecev čakanja na user posted image (pač včasih je lahko vse ok, pa traja tudi eno leto)...raje se sprosti in uživaj.

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2009 9:16:30   
kattix
Punce,  moje  user posted image  še vedno ni.
Včeraj je priteklo ven za en pljunec rjavega izcedka in to je to. Včeraj kr zaspat nisem mogla danes sem
pa že od zjutraj na trnih. To se mi še ni zgodilo.user posted image
Ponavadi ko dobim user posted image   se mi takojkri pojavi. Včeraj pa tisto danes pa nič.
Ma joooj tko sem zmedena.....po pravici povedano me je strah da sem v prvo zanosila. Moj me je včeraj miril,
me zmasiral, potolažil in mi govorila da ne bom preveč razočaranja ker sem zdej tako na trnih.
Pa spet imam tako špikanje. Ampak ne v jajčnikih ampak na sredini.
Ma jooj kaj je to?user posted image

Lep dan vam želim vsem.RVM

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2009 16:07:20   
druga
kattix....ko sva midva prvi mesec probala, so se mi pol začele take čudne stvari dogajat, kot še nikoli prej...enkrat M ni bilo 2 meseca, potem drugič se mi je isto dogajalo kot zdaj tebi - nekaj dni pred M rjavi madeži, M pa od nikoder....ampak kljub temu mi je test vedno pokazal, da ni nosečnosti....

G mi je rekel, da je to zaradi psihe...

upam pa, da pri tebi ni to to, ampak da si user posted image

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

sindarin

Od koga prejme otrok največ igrač?

od matere (26%)

od očeta (2%)

od obeh staršev skupaj (41%)

dedka ali babice (16%)

znancev ali prijateljev (10%)

drugo (5%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!