|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek po transferju
2.6.2007 11:44:42   
Anonimen
Hojuser posted image
Sem prvic na forumu in vas, drage bodoce mamice lepo pozdravljamuser posted image user posted image user posted image .
Mam en problem. Pred dnevi sem imela prvi transfer in vceraj, to je bil osmi dan po transferju sem dobila rjavkast izcedek.user posted image Zelo me je vrglo s tira, ker sem malo izgubila upanje. Ceprav vem, da prvic malokateri uspeuser posted image , sem vseeno dawn.
Ce je imela katera kaksne podobne znake mi naj odpise.
Hvala in lep dan!!!

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 5.8.2007 0:49:30 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaskrbljena
2.6.2007 12:46:16   
lojzaa
Nič ni izgubljeno, počakaj še kak dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2007 13:22:20   
setev
Ej, hvala lojzaa, sem vesela odgovora. Bom pocakala, ceprav sem ze mocno neucakana. Pa se simptomi se mi ne zdijo nic kaj drugacni kot preduser posted image , zato sem rahlo zacela dvomit.

torej vseen hvala, lp

(odgovor članu lojzaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2007 20:34:03   
Rubin.
Če  je samo rjav izcedek ni panike, problem nastane, če je prava krvavitev. Tudi jaz sem čutila isto kot pred m., pa še tako špikalo me je v trebuhu, pa se je vse vredu končalo. Sedaj imamo doma pravo navihanko user posted image .

(odgovor članu setev)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2007 8:11:05   
GoYa
Ni nujno, da je konec. Znaki nosečnosti so v veliko primerov enaki znakom pred M. Držim pesti. Marsikateri je uspelo tudi v prvem postopku. Mogoče boš tudi ti ta srečnica.
P.s.: Orhideja, všeč mi je tvoj podpis user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2007 9:24:14   
pika30
Rahlo rjavi izcedek ni nič hudega,tudi jaz sem ga imela pa sem brez problema donosila user posted image  pa še to-> uspelo mi je v prvem poskusu. user posted image
Želim ti vso srečo!!!!

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2007 12:11:02   
Mijavček
Živjo anonimna,

jest ti sicer ne morem nič vzpodbudnega napisat, samo to, da sva na istem, jest sem tudi včeraj dobila tak svetlo rjavkast izcedek, 7. dan po ET. Upajmo res, da to ni to, česar se bojimo.

držim pesti, pa sporoči, kako gre!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2007 13:27:52   
setev
Hojla!

Ej punce hvala vsem. Jst se vedno cakam, moj izcedek je se vedno prisoten,user posted image user posted image zato sem se vedno na trnih. Sele v sredo bi morala dobituser posted image , zato je se vse odprtouser posted image . Vsekakor pa bom potem sla se na odvzem krvi.
Mjavcek, zate pa drzim pesti in navijam, da bosuser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2007 17:23:26   
soncek.djukelica
pozdravjena,

tudi jaz sem imela ivf postopek, in me je 7 dan po transferju začelo šravfati,kot pri M in sem že skoraj ubupala,saj sem bila sigurna, da se bo vlilo! vendar se ni, in sem sedaj srečka user posted image ! lahko pa ti povem,da veliko punc dobi iste znake kot pri M! dokler ni čiste krvi še nič ni sigurno! 

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 3.6.2007 17:29:20 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu setev)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2007 19:30:04   
setev
Oj, punce, spet jst-zaskrbljena!
Moj rjav izcedek se je ze kr fejst povečal pa se kri je zrave, tako da verjetn ze mam user posted image user posted image user posted image .

Pisukauser posted image user posted image user posted image !
Ne bom se obupala. Jutri bom poklicala v Lj.

A je katera sla na odvzem krvi tudi ko je prisla user posted image prej kot v 14 dneh po transferju?
Lepo bodte in vsem zelim velik sreceuser posted image user posted image in nasmehov in seveda user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2007 11:54:22   
setev
Re:soncek.djukelica
Ti/vam sporocam, da imam ze drugi dan user posted image user posted image user posted image . Moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so ze usahnile.

Zdaj moram naprej v boj, torej, nova prijava.

Zal nama prvic ni uspelo. Upam, da bo v drugo vec srece in koncno soncek user posted image za naju.

Hvala, ker ste bile z mano.

Se oglasim, ko bo kaj novega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ciao!

(odgovor članu setev)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.6.2007 18:32:18   
koala
Setev žal mi je da ni uspelo, vendar ne obupaj, za vse bo posijal sonček sreče, samo nekaterim se malček dalje skriva za oblaki.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu setev)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.6.2007 18:41:55   
setev
Oj, hvala koala.

Nekako sem ze sprejela in mal obvestila tiste, kteri so vedl. To mi je blo najtezje. A moram rect, da so bli vsi z manouser posted image user posted image user posted image , tko, da sem jim bla zlo hvalezna.

V sredo grem pa zopet v sluzbouser posted image . Spet bo mal stresno, sploh prvi dan, pol se odo pa ljudje navadl, pa me ne bojo vec sprasval.

Lepo se mejte. Se oglasim spet, ko bo kaj novga.

Morda nama pa rata se po naravni potiuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2007 19:04:07   
soncek.djukelica
setev, žal mi je! upam,da te ni preveč prizadelo in da nisi izgubila upanja in da boš šla v nove boje!Naj ti čas mine hitro, jesen bo pa tvoja!user posted image

(odgovor članu setev)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.6.2007 20:18:28   
dajamaja
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
8.6.2007 18:04:40   
setev
Objemcek vsemuser posted image user posted image !

Nekako sem sprejela moj prvi neuspeli IVF. Upam v drugo. Hvala za vse tolažilne besede in slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image . Je dost lažje.

V sredo ze mam spet razgovor  pri prof. dr. Tomazevicuuser posted image user posted image user posted image . Upam, da se bova zmenila za jesen ali pa ze morda kar v septembru oz. oktobru.

Vsem, ki ste v postopku zelim, da vam rata:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.8.2007 13:42:52   
setev
Zopet se mal oglasam. 

(odgovor članu setev)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.8.2007 13:46:17   
setev
Pocitnice user posted image user posted image na morju so nama kar dobro dele.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .          V avgustu, oz. septembru imava drugic IVF postopek in upava da nama v drugo rata user posted image user posted image .

Vsem zelim se lepe dopustniske dni.user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu setev)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.8.2007 13:52:06   
MARTINŠČICA
Tudi jaz sem imela 25. 5. prvi ET. Žal neuspešen. Po 15. 8. moram poklicat in se naročit za naslednji postopek. Naslednjič nam pa rata, a ne!

200% MAMI

(odgovor članu setev)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.8.2007 9:22:37   
setev
Tole vam moram napisat, ker sem zelo presenecenauser posted image user posted image user posted image . Ko sva z mozem prisla z morjauser posted image user posted image user posted image bi morala dobit menzus, pa kr ni prisel. Vceraj, to je bil ze 33 dan (ponavadi imam ciklus na 29 dni) sem vseeno naredila tes. Svojim ocem nisem mogla verjet, bil je pozitiven testuser posted image user posted image user posted image .
Po vseh peripetijah, posegih, enem IVF pa takole. To je res noro.

Danes bom klicala ginekologa user posted image ce lahko pridem na odvzem krvi, da mi udi on potrdi, da je res, ker se zdaj nisem cist dojelauser posted image .

Ena znanka, ki je bila tudi na IVF z mano, je rekla da je po naravni poti zanosila po tretjem neuspelem IVF. Tako, da veste, ocino je vse mozno.

Z najlepsimi pozdravcki  in objemi user posted image user posted image . Vam kaj porocam o novostih.

lp

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.8.2007 9:30:34   
GITA14
čestitam
to pa je novica dneva

(odgovor članu setev)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.8.2007 10:20:10   
soncek.djukelica
setev, pa to so fantastične novice!
iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Morska klima je naredila svoje!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.8.2007 15:14:12   
Anonimen
Iskrene čestitke, setev!  user posted image user posted image user posted image
Naj bo nosečnost lepa, mirna in zdrava. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
6.8.2007 15:24:54   
dajamaja
Bomba, Setev!
Kje si pa bila na morju, gremo še me tja poskusit user posted image

Mirno in zadovoljno nosečnost ti želim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.8.2007 16:15:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?