Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zaskrbljena 2.6.2007 12:46:16
|
|
|
|
lojzaa
|
Nič ni izgubljeno, počakaj še kak dan
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 2.6.2007 13:22:20
|
|
|
|
setev
|
Ej, hvala lojzaa, sem vesela odgovora. Bom pocakala, ceprav sem ze mocno neucakana. Pa se simptomi se mi ne zdijo nic kaj drugacni kot pred , zato sem rahlo zacela dvomit. torej vseen hvala, lp
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 2.6.2007 20:34:03
|
|
|
|
Rubin.
|
Če je samo rjav izcedek ni panike, problem nastane, če je prava krvavitev. Tudi jaz sem čutila isto kot pred m., pa še tako špikalo me je v trebuhu, pa se je vse vredu končalo. Sedaj imamo doma pravo navihanko .
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 3.6.2007 8:11:05
|
|
|
|
GoYa
|
Ni nujno, da je konec. Znaki nosečnosti so v veliko primerov enaki znakom pred M. Držim pesti. Marsikateri je uspelo tudi v prvem postopku. Mogoče boš tudi ti ta srečnica. P.s.: Orhideja, všeč mi je tvoj podpis
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 3.6.2007 9:24:14
|
|
|
|
pika30
|
Rahlo rjavi izcedek ni nič hudega,tudi jaz sem ga imela pa sem brez problema donosila pa še to-> uspelo mi je v prvem poskusu. Želim ti vso srečo!!!!
|
|
RE: zaskrbljena 3.6.2007 12:11:02
|
|
|
|
Mijavček
|
Živjo anonimna, jest ti sicer ne morem nič vzpodbudnega napisat, samo to, da sva na istem, jest sem tudi včeraj dobila tak svetlo rjavkast izcedek, 7. dan po ET. Upajmo res, da to ni to, česar se bojimo. držim pesti, pa sporoči, kako gre!
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 3.6.2007 13:27:52
|
|
|
|
setev
|
Hojla! Ej punce hvala vsem. Jst se vedno cakam, moj izcedek je se vedno prisoten, zato sem se vedno na trnih. Sele v sredo bi morala dobit , zato je se vse odprto . Vsekakor pa bom potem sla se na odvzem krvi. Mjavcek, zate pa drzim pesti in navijam, da bos !!!
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 3.6.2007 17:23:26
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
pozdravjena, tudi jaz sem imela ivf postopek, in me je 7 dan po transferju začelo šravfati,kot pri M in sem že skoraj ubupala,saj sem bila sigurna, da se bo vlilo! vendar se ni, in sem sedaj srečka ! lahko pa ti povem,da veliko punc dobi iste znake kot pri M! dokler ni čiste krvi še nič ni sigurno!
< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 3.6.2007 17:29:20 >
|
|
RE: zaskrbljena 3.6.2007 19:30:04
|
|
|
|
setev
|
Oj, punce, spet jst-zaskrbljena! Moj rjav izcedek se je ze kr fejst povečal pa se kri je zrave, tako da verjetn ze mam . Pisuka ! Ne bom se obupala. Jutri bom poklicala v Lj. A je katera sla na odvzem krvi tudi ko je prisla prej kot v 14 dneh po transferju? Lepo bodte in vsem zelim velik srece in nasmehov in seveda in .
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 4.6.2007 11:54:22
|
|
|
|
setev
|
Re:soncek.djukelica Ti/vam sporocam, da imam ze drugi dan . Moje so ze usahnile. Zdaj moram naprej v boj, torej, nova prijava. Zal nama prvic ni uspelo. Upam, da bo v drugo vec srece in koncno soncek za naju. Hvala, ker ste bile z mano. Se oglasim, ko bo kaj novega. Ciao!
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 4.6.2007 18:32:18
|
|
|
|
koala
|
Setev žal mi je da ni uspelo, vendar ne obupaj, za vse bo posijal sonček sreče, samo nekaterim se malček dalje skriva za oblaki.
|
|
RE: zaskrbljena 4.6.2007 18:41:55
|
|
|
|
setev
|
Oj, hvala koala. Nekako sem ze sprejela in mal obvestila tiste, kteri so vedl. To mi je blo najtezje. A moram rect, da so bli vsi z mano , tko, da sem jim bla zlo hvalezna. V sredo grem pa zopet v sluzbo . Spet bo mal stresno, sploh prvi dan, pol se odo pa ljudje navadl, pa me ne bojo vec sprasval. Lepo se mejte. Se oglasim spet, ko bo kaj novga. Morda nama pa rata se po naravni poti !
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 4.6.2007 19:04:07
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
setev, žal mi je! upam,da te ni preveč prizadelo in da nisi izgubila upanja in da boš šla v nove boje!Naj ti čas mine hitro, jesen bo pa tvoja!
|
|
RE: zaskrbljena 4.6.2007 20:18:28
|
|
|
|
dajamaja
|
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 8.6.2007 18:04:40
|
|
|
|
setev
|
Objemcek vsem ! Nekako sem sprejela moj prvi neuspeli IVF. Upam v drugo. Hvala za vse tolažilne besede in slikice . Je dost lažje. V sredo ze mam spet razgovor pri prof. dr. Tomazevicu . Upam, da se bova zmenila za jesen ali pa ze morda kar v septembru oz. oktobru. Vsem, ki ste v postopku zelim, da vam rata:
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 4.8.2007 13:42:52
|
|
|
|
setev
|
Zopet se mal oglasam.
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 4.8.2007 13:46:17
|
|
|
|
setev
|
Pocitnice na morju so nama kar dobro dele. . V avgustu, oz. septembru imava drugic IVF postopek in upava da nama v drugo rata . Vsem zelim se lepe dopustniske dni. Lp
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 4.8.2007 13:52:06
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Tudi jaz sem imela 25. 5. prvi ET. Žal neuspešen. Po 15. 8. moram poklicat in se naročit za naslednji postopek. Naslednjič nam pa rata, a ne!
|
|
RE: zaskrbljena 6.8.2007 9:22:37
|
|
|
|
setev
|
Tole vam moram napisat, ker sem zelo presenecena . Ko sva z mozem prisla z morja bi morala dobit menzus, pa kr ni prisel. Vceraj, to je bil ze 33 dan (ponavadi imam ciklus na 29 dni) sem vseeno naredila tes. Svojim ocem nisem mogla verjet, bil je pozitiven test . Po vseh peripetijah, posegih, enem IVF pa takole. To je res noro. Danes bom klicala ginekologa ce lahko pridem na odvzem krvi, da mi udi on potrdi, da je res, ker se zdaj nisem cist dojela . Ena znanka, ki je bila tudi na IVF z mano, je rekla da je po naravni poti zanosila po tretjem neuspelem IVF. Tako, da veste, ocino je vse mozno. Z najlepsimi pozdravcki in objemi . Vam kaj porocam o novostih. lp
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 6.8.2007 9:30:34
|
|
|
|
GITA14
|
čestitam to pa je novica dneva
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 6.8.2007 10:20:10
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
setev, pa to so fantastične novice! iskrene čestitke! Morska klima je naredila svoje!
|
|
RE: zaskrbljena 6.8.2007 15:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskrene čestitke, setev! Naj bo nosečnost lepa, mirna in zdrava.
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 6.8.2007 15:24:54
|
|
|
|
dajamaja
|
Bomba, Setev! Kje si pa bila na morju, gremo še me tja poskusit Mirno in zadovoljno nosečnost ti želim!!!
|
|
|
|
RE: zaskrbljena 6.8.2007 16:15:11
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?