|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek namesto M
23.10.2006 12:24:39   
Pinkyca
Punce dejte mi povedat (čeprav se mi lahko usuje že čez 5 minut), kaj hudiča pomeni, da imam namesto user posted image  rjav izcedek. Ni ga sicer veliko, a je čisto konkreten. V soboto ali nedeljo bi morala dobiti user posted image , pa se mi namesto user posted image  pojavlja rjav izcedek. Tudi običajnih znakov ob user posted image  nimam (pa tudi kakšnih user posted image  ne). Tok sem živčna in tok si želim user posted image , da se otepam vsake možnosti. Pridno smo user posted image  v času O (ker sva bila ravno na dopustu)!!! Ma, če do konca službe ne bo user posted image  grem kar po test v DM. Katerega naj kupim?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek namesto M
23.10.2006 12:26:06   
pinkica
kateregakoli kupiš vsi so enako zanesljivi

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 12:28:18   
Pinkyca
Pozdravljena PINKICA !!! Hahahaha moja soimenjakinja! Te še nisem zaseldila tukej gor! Ali si kakšnega že kupila v DM?user posted image

(odgovor članu pinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 15:13:19   
lana38
V DM imaš First sign. Se pa bolj splača v lekarni kupiti BC mini, dobiš za 774,00 sit dva v paketu. First sign pa je okrog 800,00 do 900,00 sit samo eden.
LP

lana38

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2006 17:05:02   
mala zirafa
Glede testov so vse nekje enako zanesljivi, samo njihov način uporabe se razlikuje.
Glede rjavega izcedka pa sva si na istem.Pri meni naznanja vedno prihod M ene 3 dni prej.Ponavadi na 28. dan ciklusa.Kasneje pa se mi ulije.Jutri je moj 28.dan, danes pa sem zasledila tudi jaz na papirju svetlo roza izcedek zjutraj, sedaj pa ga ni več.
A se kateri sanja za kaj to gre?

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2006 18:47:26   
daria78
Prvič je tak izcedek nekaj dni pred predvideno M pomenil user posted image . Namesto, da bi se M potem ulila je izcedek prenehal in rezultat tega sedaj pleza tukaj po meni. user posted image  Prejšnji mesec pa tega izcedka ni bilo M pa tudi ne. Rezultati bodo vidni junija 2007.
Srečno!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2006 18:51:54   
mala zirafa
Čestitam Daria!Mogoče pa gre pri meni tokrat za vgnezditveno krv.?Kmalu mi bo vse jasno.Včasih so ti izcedki zaradi hormonskega neravnovesja.Vsaj Pušenjak je tako dejal.Upam da bomo kmalu vse srečke user posted image !

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2006 10:24:42   
Pinkyca
Pozdravljene punce!
Včeraj sem šla v lekarno in kupila fist sign, naredila test in NIČ, po dveh dneh izcedka se mi je vse ustavilo,
ni user posted image  in ni user posted image , test nisem zdržala in sem ga delala popoldan saj je na njem pisalo, da ga lahko delaš kadarkoli v dnevu ali ponoči. VSI SO ME ZAPUSTILI tudi predM krčev ni, nič!!!
v soboto bi morala dobiti user posted image  zdaj pa tole. Pri G sem se naročila za preduser posted image  pregled. Pa kaj naj zdaj delam???

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2006 10:29:38   
tasi81
Pinkica, če lahko po sebi sklepam, ti povem da v kratkem pričakujuser posted image . Jst bi morala v četrtek dobituser posted image , pa je ni bilo, pa sem v soboto letela v lekarno po test, pa tud ni bilo user posted image . Ne enega ne drugega, znakov za user posted image  pa tud ne. Tko da kr potrpežljivo čakaj na user posted image , ki bo mal bol boleča kot običajno.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2006 10:31:59   
Pinkyca
Pišuka potem pa naj user posted image  že čimprej pride, da štartamo potem naprej, ne da me heca zdej ko me prej nikoli ni!!!

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2006 10:38:35   
tasi81
Ja tale user posted image  nam veliko zmede povzroča v življenju. Enkrat pride na 30 dni, enkrat na 28, potem počaka do 32 dneva. Pol pa vedi kdaj imaš ovulacijo user posted image .

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.10.2006 12:05:42   
Klarita
Jaz sem ta mesec tudi imela rahel rjav izcedek, ampak se mi je po dveh dneh vlila user posted image . Potrpežljivost ti priporočam.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.10.2006 12:57:31   
Pinkyca
Super ste punce, hvala za vso podporo, ki jo dobim tukaj in čvekam in sanjarim pa me nobedna ne obsoja ali pa se mi smeji. Sobota/nedelja bi morala dobiti user posted image , namesto tega rjav izcedek od sobote do nedelje, v ponedeljek še malo dopoldan, od včeraj dopoldne pa tudi izcedka ni več. Vse suho, ni ne izcedka, ne user posted image !!! Test včeraj negativen. user posted image  Kako naj zdaj računam O? ... Pa kdaj misli ta user posted image  prituser posted image user posted image !!!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.10.2006 13:16:17   
Taula
Jaz imam danes 38 dan od zadnje M. Dogaja se pa nič od ničuser posted image  Test sem delala 30 dan, je bil negativen, ga ne delam več, ker nimam ne znakov menstre ne znakov user posted image , tako da vem da ni nič. Imam samo malo več izcedka..vendar ne rjavega, kot beli tok.

Sej vem da bo user posted image prišla takoj ko odpovem dopust.user posted image

Na živce mi gre ker ni nič.....pri tej hitrosti ciklusa bom imel ravno ene tri obvulacije na leto.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.10.2006 13:28:13   
Klarita
Poskušaj opazovat telo, če ne moreš O izračunat točno. Takoj po user posted image  začni opazovat razne izcedke, mogoče tudi BT. Sicer obstajajo testi s katerimi lahko preveriš kdaj je ovulacija. Jaz sem si jih sicer sedaj naročila iz tujine, tako da niso bili tako dragi, kot so drugače pri nas, pa še samo enega ali dva dobiš.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.10.2006 14:41:02   
mala zirafa
Kako zoprno je to čakanje.jaz moram tudi še malo počakat.Test Cb je bil danes -, 1. dan zamude.A se je kateri od vas ta test že zmotiluser posted image , pa ji je kasneje kak drug pokazal+?

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.10.2006 14:54:45   
Pinkyca
Ej nimam pojma ampak vse mogoče se lahko zgodi! Nimamo kaj kot počakat še malo, narest še kakšen test čez par dni (ker moj test je bil popolnoma negativen, še rahle črtice ni bilo nobene, pa sem 3 luči prižgala pa še po baterijo sem hotla) in če še vedno ni znakov potem pač NI ... v nov krog kaj pa hočemo ...user posted image vsem ki se matramo tukaj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 17
24.10.2006 14:55:19   
Taula
V drugih temah so že napisala da je možno da imaš premalo hormona. V tem primeru počakaj par dni, ne delaj testa spet jutri. Počakaj  do petka, sobote čeprav je težko.
Sta samo dve varianti..ali je premalo hormona, ali pa nisi noseča.

Neposredna povezava do sporočila: 18
24.10.2006 14:56:40   
Pinkyca
Hvala Taula dober nasvet bom tako nardila, vmes pa še malo vam potožila ... user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.10.2006 15:02:53   
Taula
Ah jaz sem prejšnji teden naredila dva testa...pa sem tudi skoraj baterijo že iskala. Trenutno panično letam na WC skozi v upanju da končno pride user posted image , da gremo lahko v novi krog.

Nikoli nam ni prav..ali je user posted image , ali je ni.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.10.2006 10:42:30   
Pinkyca
Prišla user posted image , vlila se je skupaj z večernim nalivom zunaj !!! Prišla je tako intenzivno, kot da se mi posmehuje kakšen cirkus zganjam, ko zamuja 2 dni. Kaj hočemo. Hvala vam za vse spodbudne misli v teh dveh dneh čakanja, negotovosti in lažnega upanja !!! Malo sem žalostna zato, ker midva z mojim dragim tako redko user posted image da res ne vem kako nama lahko sploh rata. Ta mesec pa sva cel O teden vsak dan ker sva bila na dopustu pa še O sem imela takrat. Res sem mislila, da bo ratalo. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.10.2006 14:16:33   
mala zirafa
malo sem se zmotla.Šele danes je 1. dan zamude, dol me vse boli, izcedek bele barve ja malo povečan in samo čakam in čakam, M pa od nikoder.Pa saj ni straha da ne bi prišlauser posted image .Seveda vam sporočim.
To pomeni da sem včeraj prezgodaj testirala, ali pa bi mi kljub tem pokazal CB -.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.10.2006 12:08:23   
mala zirafa
Nasj vam javim da me je danes na žalost obiskalauser posted image .Saj se ne sekiram, ker ni sile.Držim pesti za vas

Neposredna povezava do sporočila: 23
26.10.2006 12:46:17   
Taula
Moje pa še ni....in je 40 danuser posted image  Znakov tudi ni, tako da jutri kupim nov test (čeprav vem da ni nič, ker mi 30 dan ni nič pokazalo) in se naročim k ginekologu. Itak bom čakala na pregled ene 10 dni, k so prazniki vmes. Mogoče pa vmes pride, čeprav dvomimuser posted image  

Kako naj čloevk zanosi, če bom imela pa ravno ene 3 ovulacije na leto! Sitna sem k hudič.

Mogoče veste kako te pregledajo pri ginekologu če nimaš user posted image  in nisi noseč? Ultrazvok? Dajo kake teblete?

Neposredna povezava do sporočila: 24
26.10.2006 12:52:08   
Klarita
Najprej bodo sigurno mogli ugotovit, če si ali nisi noseča. Urinski test, mogoče tudi kakšen vaginalni UV, pol pa vprašanje.....
Tak je bilo pri meni. Samo jaz nisem imela nikoli problemov, je bila user posted image  kar točna, sem pa enkrat kar tako začela krvavet teden dni po user posted image , kar se je G zdelo čudno in so me pregledali. Narobe ni bilo nič, so mi pa rekli, da je to lahko bil stres.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.