Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ojla punce, mene zanima če se je kateri že zgodilo da je med ovulacijo imela rjav izcedek!???? ...ampak samo enkrat se mi je pokazalo na papirju, pol je pa izginilo.
Se je mogoče še kateri zgodilo, da je imela takrat ko bi naj bila O, močne krvavitve? Prejšnji mesec sem imela ravno kakšen dan ali dva pred O, tako močne krvavitve (čisto sveža kri niti malo podobno M) da o vložkih niti sanjat nisem mogla . Sem šla tudi do G, pa ni ugotovila ničesar.