|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek
10.1.2008 20:23:55   
sunny24
Pozdravljene!
Torej, sem v petem tednu, pa mam že cel teden rjav izcedek, pa tako na easy špikanje v trebuhu, mogoče 2x na dan malo močnejše, kot pri M. Zdaj pa me zanima, al je to normalno al je kaj narobe? Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek
10.1.2008 20:27:28   
tteeaa
Špikanje je normalno za večino, tisti rjavi izcedek pa je lahko nedolžna stvar ali pa tudi ne: Svetujem, da se čimprej oglasiš na pregledu pri ginekologu. Bolje, da ti on/a reče, da je vse ok, kot pa da se doma sekiraš.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2008 20:29:28   
lindy
Jest sem v obeh nosečnostih, takoj ko sem zagledala rjav izcedek že letela na urgenco in ni mi žal, sej velik ti ne morjo pomagat, sam vseen...

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 14:44:43   
Anonimen
jS SEM TUDI V OBEH NOSEČNOSTIH, KO SEM IMELA RJAV IZCEDEK TAKOJ LETELA NA URGENCO... PA MI TUDI NI BILO VEČ POMOČI-OBAKRAT SSuser posted image

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 15:02:35   
Taula
Pri meni se je dobro končalo..imela sem rjav izcedek in tudi kri kasneje. Dobila sem Dabroston in počitek.
Srečno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 17:14:41   
Naja30
Jaz sem ga tudi imela v tej nosečnosti 2x na začetku, ampak je vse ok. Počivaj malo več, čeprav baje to ne pomaga. Kar bo mati narava naredila, bo naredila.
Držim pesti zate in za tvojo pikico.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2008 11:02:25   
ŠPELICA1
zivjo  sunny, tud jst sem tam nekje v petem tednu in mam izcedek ze več kot en teden. g. mi je rekla, da morem počivat in jemat dabroston 2krat na dan. g. ti ne more nič dost pomagat. jst mam 21. pregled, sam bom šla vrjetno ze v pon. k sploh ne vem pri čem sem. drzim pesti za obe, da bo vse o.k.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2008 23:06:58   
Anonimen
V tako zgodnji nosečnosti G nimajo nobenega vpliva, kajti narava naredi svoje. Dabroston pomaga le 1% nosečk. Res pa je, da ni nujno, da krvavitev prihaja iz maternice. Te ponavadi niso nevarne.

(odgovor članu ŠPELICA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 0:04:54   
sunny24
ojla punce. Sem šla na uregenco, pa so me v bolnici za 1 dan zadržali, nafilali z dabrostonom, pa UZ nardili. Pa ta G pravi, da ona nič ne vidi, da bi jaz bla noseča, sploh pa ne 6 tednov, pa če sm sigurna, da sem vidla + in ne minus...

Pa bol ko ji razlagam, da lahko, da sem kasneje zanosila, slabše je blo (namreč, med mojo O  nisva user posted image , sva šele 24.12., M pa naj bi prišla 31.12., pejšni teden je bil test še neg.,  ta teden pa +).  Pa itak mi nič niso povedali, sam da čistijo vsak torek in petekuser posted image user posted image user posted image

Rjav izcedek je pa še vedno tu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?