|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek
12.11.2007 19:09:39   
maja24
Pozdravljene!

Prejle ko sm šla na wc sem na vložku videla malo rjavkastega izcedka,sm pa v 6t.Kaj naj bi to pomenilo,zvija pa špika me pa tut že od samega začetka.

Ali naj me panika da bo vsega konec?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek
12.11.2007 19:42:06   
Taula
Ne paničari. Če imaš krče pojdi na urgenco ker je lahko začetek SS. Lahko pa ni nič hudega. Če boš še imela rjavo oz kri ti bo G predpisala Dabroston.

Si mogoče imela spolne odnose ali bila na veliki potrebi? Takrat ti poči kaka žilica.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2007 20:05:39   
Naja30
Pojdi na urgenco, nič ne čakaj. Zvijanje kot pri M je normalno nekje 1. mesec, izcedek pa tudi še nekaj časa. Jaz sem ga imela, ker sem preveč dvigovala in delala kot prej. Malo več počivaj in se pusti razvajat. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2007 20:09:19   
maja24
Blo bi fajn če bi počivala sa bolniške ne dobim,jutri grem do OZ pa da vidim če mi jo bo dal.A pa je kej razlike če je izcedek svetlo rjav kokr pa če je temno rjav?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2007 20:18:44   
Naja30
Ja moj je bil bolj svetel, samo verjetno ni razlike. Vsak G ti bo rekel, dokler ni sveža kri, se nimaš kaj bat. Ampak vsaka ženska se normalno ustraši, saj se gre za njenega otroka. Tako da te čisto razumem. Pojdi do G in razloži situacijo glede službe. Misliš, da ne bi dobila bolniške? Vsaj za te prve tedne, ko je najbolj rizično. Če si v službi že povedala, bi pa tudi lahko bili malo tolerantni.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2007 20:23:23   
maja24
Ja tut jest sm tko mislna,ampak na žalost ni tko.Upam da mi bo jutr uspel dobit bolniško pr OZ.
Aja pa prejšn tedn sm ga tut mela ene dva dni pol mi je pa zginu.

< Sporočilo je popravil maja24 -- 12.11.2007 20:36:55 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2007 21:08:44   
Anonimen
Kokr mi je znano, si bila na umetni, ne? Jutri kar takoj do osebnega zdravnika, ki ti bo odprl bolniško. Ko boš pri ginekologu imela pregled, ti bo lepo vse svetoval ali celo dal potrdilo za nadaljni bolniški stalež. user posted image Upam, da bo tako.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2007 23:06:14   
Naja30
Ah, če si bila na umetni, boš pa sigurno dobila bolniško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2007 8:49:03   
Anonimen
V drugi nosečnosti, sem tudi jaz imela na samem začetku nekaj rjavega izcedka, pa se je vse dobro izteklo. Nima pa veze al je svetlo al temno rjav, ali je kri ali pa je sploh ni.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.11.2007 10:27:29   
maja24
Evo bla sm pr G napisala je potrdilo za OZ,da naj počivam rekla mi je naj ne paničarim pa da je to pogosto v 1/3.user posted image

Upam na najbol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2007 11:13:58   
sonchek
Maja24..ti le počivaj...in seveda pozitivno....
..tudi jaz sem imela rjav izcedek takrat nekje kot ti..pa poglej kje sem sedaj...

držim pesti, da bo vse ok!!!!
pa SREČNO user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?