Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ritem po odhodu v službo 12.1.2009 22:33:28
|
|
|
|
CUKRČEK
|
To se tudi jaz sprašujem Mojadva tudi spita oz. vsi trije spimo najmanj do devetih. Pol bo pa kriza. Zame in za njiju Mah nič, mi bomo do konca tole "rulal". Pol bomo pa že sprot videli, kako bo šlo. Zdaj moramo skoristit, da lahko tolk dolg spimo.
|
|
RE: ritem po odhodu v službo 12.1.2009 22:40:29
|
|
|
|
sttj
|
povem vam,da je grozno,tudi jaz ju moram zjutraj zbujat,da gremo v vrtec,če sta šla k babici sta šla takoj spat,približno čez eno uro,sedaj pa se vstaneta ob pol sedmih,ob 11h pa gredo komaj spat,pomojem sta full sitna,popoldan pa tudi več ne gresta spat pa je spet groza,se mi kar smilita,pa še zelo lačna prideta domov,ker imajo pred spanjem kosilo,potem pa samo malo malice,meni to ravno ni vredu.
|
|
|
|
RE: ritem po odhodu v službo 13.1.2009 6:37:17
|
|
|
|
CatJa
|
Nisem. Spat hodi enako kot prej, nekje med sedmo in osmo, zjutraj pa pač vstane ob sedmih in ne več ob osmih. Včasih vstane že tudi ob šestih. Odstavil se je sam pred enim mesecem.
|
|
RE: ritem po odhodu v službo 15.1.2009 13:27:30
|
|
|
|
tominikapiki
|
če naš vstane ob pol sedmih, ga ob pol enajstih sigurno zmanjka...v vrtucu bo pa ob 12-ih šele kosilo in potem spat..je pa rekla ena frendica, da njena punčka v vrtcu enostavno prej zaspi (medtem ko imajo drugi kakšne dejavnosti) in da jo pustijo spat...bomo vidli kako bo pri našem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?