Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rit večja od trebuha :-) 4.11.2008 9:09:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
jaz imam rit že samo po sebi veliko... upam, da se mi ne bo še dodatno povečala... zaenkrat se mi samo trebušček in prsa večajo, pa nič drugega
|
|
|
|
RE: rit večja od trebuha :-) 4.11.2008 9:13:42
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, jaz sem bila točno taka, kot so telebajski. Bognedaj, da bi nosila hlače z naramnicami, bi vse pobralo od smeha.
< Sporočilo je popravil Mišni -- 4.11.2008 9:14:29 >
|
|
RE: rit večja od trebuha :-) 4.11.2008 9:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ja, jaz sem bila točno taka, kot so telebajski. Bognedaj, da bi nosila hlače z naramnicami, bi vse pobralo od smeha. Ja ja, enako
|
|
|
|
RE: rit večja od trebuha :-) 4.11.2008 9:43:04
|
|
|
|
Naja30
|
Tud jaz imam rit že tako veliko, zdaj sem pa 19t noseča in se tudi rit in boki hitreje večajo kot trebuh. To je verjetno posledica tega, ker moram veliko počivat in čeprav se trudim vsak dan vsaj na kak sprehod it, to ni to.
|
|
|
|
RE: rit večja od trebuha :-) 4.11.2008 9:43:11
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ja, jaz sem bila točno taka, kot so telebajski. Bognedaj, da bi nosila hlače z naramnicami, bi vse pobralo od smeha. Meni je v začetku tudi samo rit rasla, trebušček je bil vse do 30 tedna bolj majhen, pol se je HB povečal, rit pa sploh ne neha kipet
|
|
|
|
RE: rit večja od trebuha :-) 4.11.2008 9:48:16
|
|
|
|
Naja30
|
Ampak v prvi nos. sem pa ful naprej nosila in me je res bil sam trebuh zadnje 3 mesece. Rit je bila v primerjavi s trebuhom tako majhna, se mi je tak fajn zdelo.
|
|
|
|
RE: rit večja od trebuha :-) 4.11.2008 10:15:43
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ja, jaz sem bila točno taka, kot so telebajski. Bognedaj, da bi nosila hlače z naramnicami, bi vse pobralo od smeha. ....in ti meni praviš, da sem hecna.
|
|
RE: rit večja od trebuha :-) 4.11.2008 10:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Ampak v prvi nos. sem pa ful naprej nosila in me je res bil sam trebuh zadnje 3 mesece. Rit je bila v primerjavi s trebuhom tako majhna, se mi je tak fajn zdelo. Se ravno zato, v prvi nosečnosti sem nosila čist spredaj in spodaj, od zadaj ljudje še videli niso, da sem noseča, kar pa za zdaj ne morem reči
|
|
|
|
RE: rit večja od trebuha :-) 4.11.2008 10:54:38
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ja, jaz sem bila točno taka, kot so telebajski. Bognedaj, da bi nosila hlače z naramnicami, bi vse pobralo od smeha. ....in ti meni praviš, da sem hecna. Ne, reees, muki, no. Pa saj tega se niti nisem jaz spomnila. Ampak je šla ena kolegica z menoj kupovat nosečniške hlače in ko sem probala te z naramnicami in sem se ji pokazala, sem mislila, da bo po trleh padla, sploh s eni mogla nehat smejat. Komaj je med smehom lahko izdavila, da sem taka kot telebajski. No, tako se je šel telebajsek hitro nazaj preoblečt.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?