|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   risanke za dvoletnike
1.12.2006 13:31:30   
Jutra
Katere risanke mi priporočate za otroke, stare dve leti? Pred enim mesecem smo ji kupili Nodija, to je pa tudi vse, kar ima od risank. Aja, pa da risanke niso daljše od deset minut, ker še nima "zic lederja"user posted image  

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: risanke za dvoletnike
1.12.2006 13:40:25   
Maxica
Pri nas je poleg Nodija seveda, fajn tudi Traktor Tom, pa A je to, Telebajski, sicer pa obožuje Avtomobile in Ledeno dobo, ki pa sta daljša.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2006 13:57:37   
Anonimen
Pri nas je trenutno popularna barbie, ki je sicer dolga več kot eno uro in jo celo pogleda, pa nodi, telebajski,mojster miha, traktor tom, jani nani.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2006 14:09:37   
srki
Traktor Tom, A je to, Telebajski,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2006 14:17:33   
Jana4
Moje zelo rade pogledajo Tisto češko Krtek z vrta po knjižnicah jih imajo kar nekaj, pa Jani nani jim je všeč,Franček...

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2006 14:24:20   
Anonimen
Poleg vseh teh, ki so jih punce že naštele, ima naš rad še Kravico Katko

(odgovor članu Jana4)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2006 14:38:53   
Pilar
N ašemu pa ni nobena zanimiva za več kot 10 minut...rajši posluša in gleda harmoniko, mojo poroko na DVD-ju, pa animal planet....risanke pa res zelo malo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2006 14:42:43   
daria78
Roli Poli Oli. Tud meni je simpatična.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2006 17:09:45   
Natas@
Pri nas ima najraje Slončka Benjamina (vsaka risanka traja prbl. pol ure in jo celo pogleda, pa bi hotel še eno).

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2006 20:41:57   
corfu
Telebajski, Franček, Nodi, Mojster Miha, Roli Poli Oli, Avtobuski, Vlak Tomaž, Traktor Tom, Kravica Katka...

Trenutno je zakon Mojster Miha.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2006 20:52:39   
Ezi
Ja, zelo podobno!
Mojster Miha, Franček, Nodi, Avtobuski, Tomažek, Telebajski, Kravica Katka , Marcelino ... veliko ...
Od daljših risank ima rad Garfilda. Saj ne da bi ga celega gledal, ampak ga poslušauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2006 21:11:01   
Jančika_
Nodi, Telebajski (vedno bolj redko), Baby Einstein (če šteješ to med risanke), trenutno je pa na vrhu lestvice Krtek. "Loteka leeedaaaaaal!"user posted image

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2006 21:51:33   
pinkiponki
Krtek, Nodi in čebelica Maja

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2006 17:28:53   
filipinka
Mami jediš Nodija?...mi reče ali pa Mami jediš Dečo Papico? Pa tudi na satelitski kaj pogleda zjutraj, ampak je po naravi tradicionalist-kot njegov dedi-in sta prvi dve zakon!

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.12.2006 13:47:51   
NIN@
Mi pa smo kr vzdržljivi, ampak jaz nepustim da predolgo gleda tv! Najraje ima: Frančeka in Mojstra Miho... Nodi, Telebajski, Piki.....včasih pa kar je!!!đ

lp nin@

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.12.2006 14:14:19   
žiža
user posted image Nodi, Heidi, Čebelica Maja, Telebajski, Trnuljčica in najina poroka ji je ful fajn, ker vse gor pozna in tuli zraven pa v tv skače kot trapasta user posted image
Najraje in najdlje gleda Tv ko pije mleko. Drugače je pa važno da je Tv prižgana pa tud če je ne gleda.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2006 8:38:00   
DeVilla
Pri nas trenutno vlada medvedek Pu (je mož najdu na netu dve tadolgi risanki), potem pa so tukaj še kravica Katka, Krtek, Nodi.. Oa tadolgih risank ji je pa všeč "The Wild" - nastopajo levček, njegov ata lev, žirafa, koala in piton pa ena stara Disnejeva risanka "Home on the range" - polno je domačih živali, glavne pa so kravice.. Aja, pa eno prirejeno rdečo kapico "Hoodwinked" imamo, ji je blazno glasba všeč..
P.S. Se vid da je naš računalničar, pa vsega vraga z neta dol zveče... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......