|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ribe??
26.6.2007 14:54:10   
Anonimen
kdaj lahko dam???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ribe??
26.6.2007 15:09:51   
Anonimen
aja zanima me za postrv??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 15:11:28   
Anonimen
Bele ribe po 6. mesecu, plave pa po 12.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 15:12:00   
Anonimen
Aja, zdi se mi da so sladkovodne bele, morke pa plave. Naj me kdo popravi, če ni tako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2007 19:22:38   
Anonimen
hvala ti!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2007 19:29:15   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Aja, zdi se mi da so sladkovodne bele, morke pa plave. Naj me kdo popravi, če ni tako.

Ne. Bele ribe so morski list, brancin, orada, škarpena, morski pes, raža... Plava riba so sardele, sardoni, skuša in še kaj. Kam paše sladkovodna riba niti ne vem, pomoje med bele ribe.

Naša Vesna je pred mesom dobila kuhano belo ribo, ker smo ravno sveže ujete jedli, pa ji je bilo noro všeč. še danes ima rajši ribe kot meso.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2007 21:47:39   
Mehičanka
Naša Vesna je pred mesom dobila kuhano belo ribo

Kako pa to pripraviš? Mislim, kako dolgo kuhaš ribo?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2007 13:53:27   
Barči78
Je bila ravno patronažna tukaj, pa pravi, da so imeli predavanje in da po zadnjih, čisto svežih inf. ribe dajemo otroku šele po enem letu, ker so bile odkrite neke alergije. Odloči se sama.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.