|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rižolino
18.9.2007 14:32:36   
lidijad
Kdaj ste začele dodajati rižolino ter katere znamke? Pri kateri starosti otroka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rižolino
18.9.2007 14:57:15   
srki
Po 4. mesecu, znamke pa res ne vem.

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2007 15:14:22   
zelva
Po 4. m, od Podravke in to samo malenkost za zgostitev da mi ne poliva!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2007 18:06:39   
Naja30
Pri 5,5m. Kar hitro smo šli na cel obrok, ker je že ful kazala znake, da rabi več.

(odgovor članu zelva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2007 20:23:24   
visnjaaa
Po 5 mesecu...od podravke.

lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2007 21:38:37   
Kati81
Mi smo z rižolinotom pričeli včeraj ko je bila Kaja stara 4 mesece, kupila sem pa od milupe tistega ki se meša z mlekom, adaptiranim( da ni preveč razlike v okusu) in je brez dodanega sladkorja in brez glutena. Kaja ga je včeraj dobila samo pol žličke danes pa celo žličko in ga naravnost obožuje, planiram pa tako da bi pri 5 mesecih pojedla en obrok rižolinota.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2007 17:56:22   
Žabika
Začeli smo pri 5,5 meseca, kot navajanje na GH. Uporabljam pa ga od Milupe, tistega brez mleka, in ga zmešam zaenkrat še z mojim mlekom. Na začetku ga ni pojedla skoraj nič, zdaj pa lepo napredujemo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2007 20:56:47   
kaya2007
mi smo začeli kakšen teden pred dopolnjenim 4. mesecom...lahko pa ga za zgostit mleko uporabiš že veliko prej.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2007 20:58:25   
K_a_t_i
Okrog 6. meseca, rumene Milupine (koruza+riž+banana je ful dobra) in Roza Hippove (ter modre za lahko noč - vse so z okusom), ker se jih meša z vodo. Za zgostitev hrane pa Podravkine in Milupine svetlo modre (ker so brez dodanega mleka).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2007 10:19:18   
lilka
No super, jaz bom tudi začela z rižolinom, takim ki se meša z adaptiranim mlekom, sem se odločila, za to varianto ker je tolko nasvetov, da res ne veš kaj bi. Bomo poskusili in vztrajali pa ziher bo.
Sam nekaj še ne vem, jaz ji bom dala prvič poskusit rižolino za kosilo, tam okol 12.00 ure, tako je baje trebauser posted image  Zdej pa ne vem, a ji dam prej še malo flaške, al potem ko že poskusi rižolino, ker jaz ga bom dala na žličko?

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Izbira banke
krtkova

Katero banko bi izbral?

NKBM (19%)

A Banka (12%)

SKB (13%)

NLB (42%)

Unicredit (15%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!