|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   riževi kosmiči
3.9.2007 21:28:57   
miska2004
Pozdravljene,
zanima me, kje kupite riževe kosmiče in kakšni izgledajo, oz. od katere firme so? Jaz sem jih iskala v Leclercu, pa jih nisem našlauser posted image

S čim jih pa pripravite? Z malo bolj tekočim jogurtom bi šlo?

hvala vnaprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: riževi kosmiči
3.9.2007 21:29:54   
Strawberrie Cherrie
Jaz jih kupim od Hippa. Ali Milupe. V mullerju. Pa Alnatura jih tudi ima, prodajajo jo pa v Dmu.

vzamem pa tiste, ki ima že dodano nadaljevalno mleko in so samo za z vodo zmešat.

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2007 21:36:33   
Naja30
V mullerju jih vzamem. Od milupe sli hippa.  Tiste brez  nadaljevalnega mleka, ker jih imam ponavadi za zgoščevanje kašic.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 12:42:53   
miska2004
A to je v bistvu mlečna kašica, a'la čokolino? (take pahuljice?) Od Hippa "Baby riž"?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 15:07:24   
kaya2007
jap, to je to...rižolino varjanta. maš pa več različic, take ki že vsebujejo mleko in take, ki ne. Mi smo ravno včeraj prvič malo dodali v adaptirano mleko...

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2007 17:37:18   
miška piška
jaz pa poleg rižolino variant uporabljam tudi prav riževe kosmiče- nemlete. Zgleda kot pravi riž, samo da so taki puhasti. uporabljam jih za kaj zgostit. Kupila sem jih pa v Mercatorju.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2007 18:51:49   
kaya2007
miška piška na katerem oddelku jih pa imajo?

(odgovor članu miška piška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2007 16:32:54   
miška piška
Jaz sem jih kupila na oddelku z zdravo ali bio prehrano. Ne vem kako se reče, tam, kjer imajo vse te naravne stvari, sojine zadeve, brezglutenski kruh itd.  Najbolj da kakšno prodajalko vprašaš, saj bodo vedele!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2007 20:51:06   
miska2004
Hja, jaz sem bila še v DMu, pa nisem dobila Baby riža od Hippa, pa tudi riževih kosmičev nisem najdla.. Ne vem, a sem slepa al kaj. Bom šla zdaj še v Mercator pogledatuser posted image
Hvala vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2007 23:36:58   
pupa06
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004

Hja, jaz sem bila še v DMu, pa nisem dobila Baby riža od Hippa, pa tudi riževih kosmičev nisem najdla.. Ne vem, a sem slepa al kaj.

... jaz jih tudi ne najdem user posted image  samo tiste ki imajo že dodano adaptirano mleko, nobenih "pahuljic" nisem videla, tudi v Mullerju ne user posted image

Dejte prosim tiste, ki ste kupile te riževe kosmiče točno napisat kaj piše na škatli in kje točno ste kupile, lepo prosim!

Hvala vsem

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2007 8:35:57   
miška piška
Niso pakirani v škatlo, ampak so v prozorni vrečki, etiketa gor je pa take svetle zelene barve. Bom šla dones pogledat v trgovino kaj piše gor, pa javim. Jaz sem jih namreč stresla v eno škatlo in embalažo vrgla stran!

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2007 10:07:23   
kaya2007
sem te riževe kosmiče videla včeraj v markatorju, v takih rjavih škrniclih...ampak nič gor ne piše če so brez glutena itd.

baby riža pa tudi jaz nikjer ne najdem???!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
12.9.2007 23:07:37   
Liona
V Marcatorju tam kjer imajo razne Linote (čokolino, frutolino...) in kosmiče vzameš Rižolino od podravke. Sestava: riževa moka z vitamini. Dobiš pa tudi Bebe riževo kašico z banano. To je vse za po 4- mesecu. Ostalo je za starejše. Ali pa Miler. Milupa Bio-riževa kađica. V modri škatli. Isto kot rižolino, samo da so pahulice bolj mlete.... Jaz našemu pišku dajem zvečer riževo kašico z banano, zjutraj pa navadni rižolino od Podravke. Vse iz Marcatorja.

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.9.2007 22:42:49   
miška piška
user posted image

Evo končno slikica od teh kosmičev! Pa niso brez glutena!!

Neposredna povezava do sporočila: 14
19.9.2007 9:18:49   
Natali07
miška piška - kako da riževi kosmiči niso brez glutena??? Saj na njih ne piše da vsebujejo gluten. Pa tudi sam riž ga ne??? Jaz sem jih ravno kupila.

Neposredna povezava do sporočila: 15
19.9.2007 11:04:40   
miška piška
Hotela sem samo napisat, da tam ni bilo tistega listka zraven, da so brez glutena, kot je označeno pri drugih živilih. Drugače pa pojma nimam, ali riž vsebuje gluten ali ne??? To sem napisala zato, ker je v enem postu zgoraj Kaya2007 napisala, da nikjer ne piše da so brez.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.9.2007 12:23:49   
Iša Biša
Riž ni nima glutena. Prav tako ne koruza (polenta).

Neposredna povezava do sporočila: 17
19.9.2007 13:33:44   
Naja30
Mi imamo riževe kosmiče od hippa, so drobno mleti (kot prah) in se ful hitro stopijo. So pa brez glutena, seveda, saj riž ne vsebuje glutena. Tega včasih ne piše, ker je to kao jasno user posted image

(odgovor članu Iša Biša)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?