Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rižev sluz od 2 meseca dalje??? 1.12.2005 12:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm...ne da bi jaz vedla, ampak veliko nas je dalajalo rižolino v melko pred 4. dopolnjenim mescem.. Daj pa ga noter toliko, da mleko le malo zgostiš in to je to! Naš nik še zdaj rižolnio pije in ga obožuje! Tak , da :Poslušaj pediatra!
|
|
|
|
RE: rižev sluz od 2 meseca dalje??? 1.12.2005 12:39:03
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem pri dveh mesesih otroka samo dojila, rižolino pa sem začela dajati okrog dopolnjenjega 6. meseca. PRej sem mu dala samo frutolino.
|
|
RE: rižev sluz od 2 meseca dalje??? 1.12.2005 14:00:31
|
|
|
|
Andra
|
Od Hippa se dobijo bio riževi kosmiči, ki se dodajajo otroku v stekleničko od drugega tedna starosti dalje. Mislim, da je mislila to. Jaz sem to uporabljala in je dobra zadeva. Ko je to jedla, mi je nehala bruhat in je imela daljše presledke med obroki.
|
|
|
|
RE:Koliko rižolina dati ta prvič 6.12.2005 11:28:27
|
|
|
|
LONA13
|
Nejc je star 4,5 mesecev in ima že en sadni obrok, zdaj se mi pa zdi da se čez dan ne naje dosti bi mu rada popoldan dala še mal rižolina Koliko mu naj dam za ta prvič in kako naj potem nadaljujem??? Hvala in lp. Lona
|
|
RE: RE:Koliko rižolina dati ta prvič 6.12.2005 17:20:56
|
|
|
|
nejča
|
Naš Žiga je precej polival pa smo morali dodajat 2% rižolina, ki smo ga prej skuhali v vodi kot puding, da ga je lažje prebavil skupaj z mlekom. To smo začeli že pri 1,5 meseca po nasvetu pediatrov v bolnici.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?