|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   riž za zgostitev?
5.11.2008 18:23:53   
MojaM
Zdravo!

Velikokrat zasledim v receptih za naše malčke, da kašice zgostijo z rižem za dojenčke. Zanima me ali je to mišljeno rižolino ali obstaja kakšen drug riž?

Kaj uporabljate ve za zgostitev?

Hvala!

LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: riž za zgostitev?
5.11.2008 18:24:28   
Doll
Nič,nisem uporabljala.Drugače pa kakor je meni znano navaden rižuser posted image

(odgovor članu MojaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2008 18:31:33   
FORZA
Jas sem prvo ko sem začela uvajati GH, začela z rižolino.
Zdaj nevem, ker omenjaš kašice, jas sem mu rižolino malo dodala v mleko. To je bilo prvo. Drugače sem mu doma pasirala sadje zelenjavo. Kakšno kašico bi ti zgostilauser posted image z rižem?

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2008 19:23:58   
inesc
Jaz za zgostitev uporabljam Milupino riževo kašico. Jed zgosti, pa še bolj kalorična je. naš ima to raduser posted image

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2008 19:38:14   
kjava
Jaz jih sicer nisem uporabljala, ampak mislim, da obstajajo neki riževi kosmiči, ki se lahko uporabijo v ta namen. Jaz sem dala kar navaden riž, samo ne bel, ker je user posted image  zaprl, ampak polnozrnatega.

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2008 19:57:05   
MojaM
Ja sem mislila za zgostitev sadnih in zelenjavnih kašic.

Kjava ali mogoče veš kje se dobijo ti riževi kosmiči?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2008 20:21:16   
Pikapolonica_
Riževe kosmiče dobite v Mercatorju, pa tudi v DMu,MUllerju sem jih že zasledila, v kotičku 'zdravo življenje'.
Drugače pa je tale 'otroški riž' verjetno okroglozrnati riž, ki se ponavadi uporablja v juhicah, enolončnicah etc.

(odgovor članu MojaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2008 20:35:49   
Tisana
Mi uporabljamo Milupine riževe kosmiče, ki jih lahko kupiš v vseh trgovinah s hrano, DM-u, Műllerju in verjetno še kje.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2008 21:07:41   
pezbar
Uporabljam riževe kosmiče od Milupe. Z njimi zgostim npr. jabolčno kašico (koščke olupljenega jabolka prekuham in jih skupaj s kosmiči z vilico pretlačim), zelenjavne kašice (kadar ni kombinacija s krompirjem), včasih z njimi zgostim tudi AM, ki mu ga dam za večerjo po flaški.

(odgovor članu MojaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2008 21:46:47   
ZvezdicaZaspanka
Tudi jaz uporabljam za zgostitev Milupine riževe kosmiče.

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2008 11:23:07   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: pezbar

Uporabljam riževe kosmiče od Milupe. Z njimi zgostim npr. jabolčno kašico (koščke olupljenega jabolka prekuham in jih skupaj s kosmiči z vilico pretlačim), zelenjavne kašice (kadar ni kombinacija s krompirjem), včasih z njimi zgostim tudi AM, ki mu ga dam za večerjo po flaški.
to tud jst nardim sam a ti lepo tece po flasi ker pri nas je to problem da dam zelo malo kasice ampak se mi zdi da se matra ko vlece pa sem jipovecala lukno kak cucelj pa mas?

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2008 12:45:33   
pezbar
Imamo flaško od Aventa, z dudo za različne pretoke (I, II in III), kadar je kašica v mleku, obvezno zaugamo na III user posted image
V bistvu sem z riževimi kosmiči zgostila mleko le enkrat ali dvakrat in kolikor se spomnim ni bilo problemov s tem, da bi bila kašica pregosta za cucelj.
Pred nekaj dnevi sem kupila od Milupe 7 žit in zdaj mu dajem to za zgostit AM za večerjo. Do zdaj se je cucelj enkrat zabasal, sem potem jaz malo povlekla, pa je spet lepo steklo. Za obrok po flaški je pač treba narest malo manj gosto kašico kot za obrok po žlički, tako kot piše v navodilih za pripravo.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2008 18:36:08   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Mi uporabljamo Milupine riževe kosmiče, ki jih lahko kupiš v vseh trgovinah s hrano, DM-u, Műllerju in verjetno še kje.

enako

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.