kralj matjaž
|
majčica1508 pozdravljena, jaz jem hmmmm veliiiiiko mesa (pred leti sem bila dolgoleten vegetarijanka), ker drugače sem lačna že pol ure po obedu, meso pa le drži nekaj časa. Jem domače meso: teletino, zajca, jagnje in občasno kupljeno govedino. Po piščancu je sin isto odreagiral s fleki na koži, tako da sem ga črtala. Priloge; ajdovo kašo, kus kus, proso, krompir, riž, polnozrnate testenine, polento. Velikooo solate. Od zelenjave sem jedla par mesecev samo belo zelenjavo zdaj pa že nekaj mesecev korenje, brokoli, špinačo, fižol, grah, rdeče buče, ..skoraj vso razen rdeče paprike, paradižnika, ćebule. Od sadja jem banane, jabolke, občasno hruško, ananas. Sedaj pa sezonsko- češnje, jagod žal ne. Pred meseci sem odkrila vegansko metino čokolado in od takrat je življenje lepše ;). Je ful dobra, ful draga ampak se splača. Pijem riževo ali ovseno mleko s kalcijem.Čez dan vodo. Grešim z jutranjo kavo :( Kile pa ,....če si mislila pri meni šibajo navzdol hitro, tako da sem zdaj že res skoraj malo preveč suha, ampak se mi zdi da po pol leta diete gre malo bolj počasi navzdol, kot prve pol leta-hvala bogu. kile pri sinu pa zelo počasi navzgor- ampak je dobrovoljček in to je važno. Tudi jaz sem ga polno dojila in ga še vedno dojim (10m) seveda ob uvajanju GH. Če si na tej dieti začetnica, si najbrž sedaj malo zgubljena ampak, kot sem nekje prebrala, je ta dieta zdrav način prehranjevanja (urtika) in ni nič slabega. V glavi moraš preklopit pa gre. Če rabiš kakšen namig glede hrane kar vprašaj. Jaz sem bila v temi par tednov, no potem pa je zalaufalo. Pa srečno!
|