Azzurra
|
eva78 na tisti list, ki ga dobiš na NS, kjer so vsi podatki, so samo še dodali izvide od DHT in izračunali tveganje na novo. sicer mi je tudi na prvem listu pri prvem tveganju 1: 786 pisalo, da je tveganje za DS majhno in da kariotipizacija ni indicirana, ampak to je napisano tipsko, po moje ti napišejo da je tveganje visoko, le če greš v rizično skupino, torej od 1: 300 in večje. verjetno tudi zato, da potem dobiš napotnico za AC, ki ti tako pripade zastonj. jaz sem na te izvide čakala 12 dni. so se zaštopali, oz. jih nikoli niso poslali iz laboratorija v Dravlje, kjer sem opravljala NS, čeprav smo pri odvzemu krvi na napotnico lepo napisali POSLATI TAM PA TAM, NA NASLOV TA PA TA, pa še Pušenjak mi je po NS povedal, da je to praksa, da daš kri v Kopru, Izoli, Mariboru, Ptuju ali Kranju ali od kjerkoli pač kri jemljejo, da gre potem ta kri v Ljubljano v ta laboratorij in od tam pošljejo k ginekologu, kjer si opravljal NS. Tako. Je za preverit, če poteče preveč časa, kot je bilo pri meni. Srečno!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|