|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rezultati javnega razpisa za vpis v vrtec
15.6.2010 15:17:18   
freha
Zanima me ali so ti rezultati javni in ali kdo preverja verodostojnost razpisa?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rezultati javnega razpisa za vpis v vrtec
18.6.2010 11:09:43   
tojeto1
ne štekam, kaj misliš: rezultati javnega razpisa....o kakšnem razpisu misliš??
A misliš, če kdo preverja točke, ki jih dobi vsak vpisani otrok??

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2010 20:34:13   
NANA123
to tudi mene zanima ali kdo preverja točke kako boš pa vedu če so samo številke ali ni tako.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2010 21:22:47   
end1
v vrtcu ti morajo dat na vpogled kako si do določenih točk prišel oz. na vpogled zapisnik, ki ga izpolnjuje komisija, če je kak dvom s tvoje strani, kar po podatke!!!

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2010 14:45:43   
freha
tojeto1     mislim na rezultate vpisa otrok v vrtec za naslednjo šolsko leto. Kdo je sprejet na podlagi koliko točk in zakaj mi nismo bili. Zanima me kdo je prišel pred nami not, ker zelo sumim da so pošteni in da so vzadaj neke kuhne.

end1    na vrtcu sem že bila, pa mi ni hotela pokazat nič zaradi varstva podatkov. če misliš izračun za doseženo število točk, pa to itak vem saj sem si na vpisnem listuu sama izračunala število točk. 

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2010 15:04:20   
sazi
Rezultati zagotovo nuso javni - ravno zaradi varstva podatkov ne. Zato so tudi čakalne liste vse po šifrah - da samo vsak lastnik šifre ve, kje je.
Torej je treba komisijam kar zaupat. Če se ti zdi, da je kje kakšna kuhna, je pa lahko tudi po principu, da ti o otroku, ki je dobil mesto, ne veš vseh podatkov, ki so bili poslani z vlogo, ker se ti "podatki" na zunaj ne vidijo.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2010 6:57:22   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: freha

end1    na vrtcu sem že bila, pa mi ni hotela pokazat nič zaradi varstva podatkov. če misliš izračun za doseženo število točk, pa to itak vem saj sem si na vpisnem listuu sama izračunala število točk. 

meni so dali, ne celotne, osnovne! nato sem vse skupaj predala na inšpekcijo! 2009!!!

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Ime za FANTKA
Da|sy

S partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!

Jon (32%)

Jurij (40%)

Izak (28%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!