Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rezultati javnega razpisa za vpis v vrtec 18.6.2010 11:09:43
|
|
|
|
tojeto1
|
ne štekam, kaj misliš: rezultati javnega razpisa....o kakšnem razpisu misliš?? A misliš, če kdo preverja točke, ki jih dobi vsak vpisani otrok??
|
|
|
|
RE: rezultati javnega razpisa za vpis v vrtec 23.6.2010 20:34:13
|
|
|
|
NANA123
|
to tudi mene zanima ali kdo preverja točke kako boš pa vedu če so samo številke ali ni tako.
|
|
|
|
RE: rezultati javnega razpisa za vpis v vrtec 23.6.2010 21:22:47
|
|
|
|
end1
|
v vrtcu ti morajo dat na vpogled kako si do določenih točk prišel oz. na vpogled zapisnik, ki ga izpolnjuje komisija, če je kak dvom s tvoje strani, kar po podatke!!!
|
|
|
|
RE: rezultati javnega razpisa za vpis v vrtec 5.7.2010 14:45:43
|
|
|
|
freha
|
tojeto1 mislim na rezultate vpisa otrok v vrtec za naslednjo šolsko leto. Kdo je sprejet na podlagi koliko točk in zakaj mi nismo bili. Zanima me kdo je prišel pred nami not, ker zelo sumim da so pošteni in da so vzadaj neke kuhne. end1 na vrtcu sem že bila, pa mi ni hotela pokazat nič zaradi varstva podatkov. če misliš izračun za doseženo število točk, pa to itak vem saj sem si na vpisnem listuu sama izračunala število točk.
|
|
|
|
RE: rezultati javnega razpisa za vpis v vrtec 5.7.2010 15:04:20
|
|
|
|
sazi
|
Rezultati zagotovo nuso javni - ravno zaradi varstva podatkov ne. Zato so tudi čakalne liste vse po šifrah - da samo vsak lastnik šifre ve, kje je. Torej je treba komisijam kar zaupat. Če se ti zdi, da je kje kakšna kuhna, je pa lahko tudi po principu, da ti o otroku, ki je dobil mesto, ne veš vseh podatkov, ki so bili poslani z vlogo, ker se ti "podatki" na zunaj ne vidijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ime za FANTKADa|syS partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!Jon (
32%)
Jurij (
40%)
Izak (
28%)
Število vseh glasov: 500Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!