Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rezervacija hotela preko interneta-izkušnje 30.5.2008 21:43:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sm na hrvaškem rezervirala hotel, in sem isto dala št. kreditne kartice, res pa je, da men niso nič dol vzeli ampak je bila to samo formalnost, da majo zagotovljeno, da res prideš.... Izkušenj za italijo pa nimam.
|
|
|
|
RE: rezervacija hotela preko interneta-izkušnje 30.5.2008 22:08:14
|
|
|
|
kajajaka
|
če sama daš št. kartice, tvegaš, da se jo zlorabi ... sama najbrž veš, da maili resnično niso zanesljivi. Drugače je, če imajo urejeno plačevanje s kartico preko neta (npr. nakup letalskih kart pri Adrii - tam je stran varna...) sama se odloči, ampak mislim, da bi bilo bolje, da jim nakažeš npr 100 € ( z nakazilom in ne preko neta) in ti jih potem odštejejo, ko boš na licu mesta plačevala celotno storitev...
< Sporočilo je popravil kajajaka -- 30.5.2008 22:09:04 >
|
|
|
|
RE: rezervacija hotela preko interneta-izkušnje 31.5.2008 9:16:58
|
|
|
|
viv_
|
Preko neta sem rezervirala n prenočišč, letalskih kart, trajektnih kart... ni da ni. Skoraj vedno sem posredovala št. kreditne kartice, pa niti enkrat samkrat ni pršlo do zlorabe.
|
|
RE: rezervacija hotela preko interneta-izkušnje 31.5.2008 11:53:51
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka bi bilo bolje, da jim nakažeš npr 100 € ( z nakazilom in ne preko neta) tako ne poslujejo.. Hvala za odgovore. Saj, če je to običajno, potem je verjetnost zlorabe manjša.
|
|
|
|
RE: rezervacija hotela preko interneta-izkušnje 31.5.2008 18:55:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Preko neta sem rezervirala n prenočišč, letalskih kart, trajektnih kart... ni da ni. Skoraj vedno sem posredovala št. kreditne kartice, pa niti enkrat samkrat ni pršlo do zlorabe. Enako. Ze trkam :). Plus vlak. Pa tisti vlak sem miljavženkrat zamenjala... , vozni red, odhode in prihode in so bile vse transakcije (storno, nova bremenitev) tipi topi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?