|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   revija
28.6.2005 20:18:28   
PeterPan
Pozdrav, sem nova na tej temi, pa me zanima, če ima katera revijo BURDA za nosečnice, oz. če ve, kje bi jo lahko še dobila ali naročila.

Hvala za informacijo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   revija
28.6.2005 20:56:54   
LONA13
prvič slišm :zmeden::zmeden2:!
Glede na to da sem pokupila in naročila vse žive revije skozi mojo nosečnost, morm rečt da je nisem zasledila! Žal!

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   revija
28.6.2005 21:01:35   
Jančika_
Možno je, da jo imajo v knjižnici. V Celju sicer zgleda da ne, imajo pa vse sorte od Burde (otroška moda, za močnejše, itd).

Če si doma v kakšnem večjem kraju, velja povprašati, po moje boš našla.

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   revija
28.6.2005 21:18:49   
žlička
po mojih informacij novejsih Burd ne uvazajo vec, imaš pa v centromerkurju (LJ) moznost kupiti posamezne kroje od Burde

ps: sem tudi jaz vse kioske preiskala, pa nic

lp:rozica:

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   revija
28.6.2005 23:17:09   
Aleksandrin
Pojdi v knjižnico in vprašaj za knjigo:
ŠIVAJMO Z BURDO, Mladinska knjiga 1994
Notri boš dobila nasvete, kako popraviti/prirediti kroj določeni postavi, npr.: velik trebuh...
LP :sloncek:

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?