|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   restavracija Nordsee
14.6.2005 12:12:22   
india
Malo prej sem se vrnila iz mesta, utrujena ko :hudicek:,ker me je vodovodar poslal po to in ono, da seveda dobim malo ceneje prepotrebne zadeve.
Pa ker se mi ne ljubi v tej vročini kuhat, sem se ustavila v Nordsee restavraciji in kupila za domov gratiniranega ostriža s prilogo.
Doma sem se dobesedno nažrla, pojedla sem le polovico ene porcije:zmeden2:, sedaj pa lepo en Ginger pa v senco!
Njami, bilo je odlično, pa tudi cena ni previsoka za take dobrote.
:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   restavracija Nordsee
14.6.2005 12:20:40   
Skorpija
mmmmmm, kosilo iz Nordsee, Gingerino, senca... Ahhhhhhhhhhhhhhh, fovš :ups::ups::ups:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   restavracija Nordsee
14.6.2005 12:22:24   
Blink1
Asica:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   restavracija Nordsee
14.6.2005 12:26:47   
Lenny
A imaš še kaj sence? Prinesem pijačo sabo, samo da se pisarne rešim :)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   restavracija Nordsee
14.6.2005 12:39:00   
india
Sence dovolj, saj imam balkon na senčni strani, ne poznam sonca tu gor:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   restavracija Nordsee
14.6.2005 12:42:49   
kalimero
Uživaj v senčki.:bravo: verjemem, da se prileže. Ostriža mi pa ne omenjaj, kar sline požiram..... kje je še kosilo:(

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   restavracija Nordsee
14.6.2005 12:45:48   
Nina_
jz sm v lj delala v restavraciji nordsee,pa so jo zaprli ker ni blo prevč prometa( nasproti sparova restavracija ki privabi večino ljudi -ceneje je)! drgač pa smo meli kao mere koliko dati določeni porciji...jz mislim da tiste porcije oz . tisto kar dobiš za znesek tam okol 690 sit (kao ugodno) je res poceni...kakšne morske solate ali ostale malo dražje ribe pa res niso bile poceni in zato nam tut ni šlo nevem kako fajn...jz sm tam delala prek študenta in mi je blo ful fajn..drgač pa smo meli večinoma redne stranke ki so vedle da ribe res niso poceni...tisti ki so pa pršli sam poskusit oz. pretestirat hrano , se pa ponavadi niso vrnili zarad cene,ne zarad slabega okusa hrane..

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   restavracija Nordsee
14.6.2005 12:49:39   
india
Lenny, Nina, kar pridita k meni, je dovolj sence in Gingerja za vse:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   restavracija Nordsee
14.6.2005 12:52:47   
Lenny
Super, samo še šefa prepričam, pa pridem :)- :)- :)-

Jah no, vsaj mislim lahko na to :)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   restavracija Nordsee
14.6.2005 12:53:19   
india
nina_, meni se ni zdelo pretirano drago,namreč za dve porciji gratiniranega ostriža z obilo zelenjave in mladim pečenim krompirjem, tržaško omako in limono sem dala 2000 SIT. Pa smo se iz ene porcije najedli 2 otroka in jaz.
Je pa bilo okrog 10.30 tam kar precej ljudi, študentarija in ženske na malici.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   restavracija Nordsee
14.6.2005 13:07:43   
nana 27
Kje je ta restavracija?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   restavracija Nordsee
14.6.2005 13:18:28   
india
V Mariboru, na Slovenski, zraven Hotela Orel.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   restavracija Nordsee
14.6.2005 14:08:11   
Nina_
sj jz pravim da ribe itak niso poceni, sam nekateri tega niso razumeli in se spravljali na nas delavce kk je drago itd...Drago se jim je pa zdelo zato ker je mela šparova restavracija 5m stran reklamo za osliča z prilogo za 490 sit...seveda se jim je zdelo drago če smo mi mela osliča za 690 sit ali lososa za 1200 sit...Vedno so pa razgrabli morskega psa za 690 sit...
drgač pa pr nas je bil ostriž 1390 sit z prilogo in vsem kar si naštela (delala sm v lj v nordsee)!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?