Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 18:14:45
|
|
|
|
marta82
|
Če imaš rada kitajsko je v Celju Dva zmaja - meni imajo dobro hrano, pa malo ven iz Celja Francl - odlična domača hrana, res za prste obliznit jedilniki:-).
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 18:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 pa malo ven iz Celja Francl - odlična domača hrana, res za prste obliznit jedilniki:-). Dobro . Štorman v smeri Žalca je tudi ok.
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 19:52:11
|
|
|
|
n.nati
|
Majolka - Videm pri Ptuju
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 20:11:00
|
|
|
|
MC09
|
Asado v Levcu, če vama je všeč morska hrana, super, ni pa glih poceni, za posebne priložnosti pa je .
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 20:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Asado v Levcu, če vama je všeč morska hrana, super, ni pa glih poceni, za posebne priložnosti pa je . Ambient je v redu, hrana mi je bila pa plastična
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 21:01:59
|
|
|
|
tamiflu
|
Ptuj -Amfora, Pomaranča, pri Ernestu, na Ovinku....
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 21:02:00
|
|
|
|
ada2
|
na ptuju imaš klasiko - ribiča, pa šegula ima tudi kar dobro hrano, pa malo ven iz ptuja - spuhlja je vila monde, kjer imajo zelo dobro balkansko kuhinjo.
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 21:27:19
|
|
|
|
skuštrana
|
Celje, Francl v Zagradu. Ne bo vama žal Samo rezervirajta prej, za vsak slučaj...
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 21:39:48
|
|
|
|
Ulla80
|
celje - taverna pri mecator centru noro, kk majo pa tam dobro za jest, je pa kao srbska restavracija...jaz sem dol padla skor in vsakič ko pomislim, se mi kar vlijejo sline je pa kr clasy, pa fan je če rezerviraš prej
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 21:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 celje - taverna pri mecator centru noro, kk majo pa tam dobro za jest, je pa kao srbska restavracija... Je, dobro je . Ni čuda, da doma nič ne jem , gostilne vse poznam
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 21:45:25
|
|
|
|
Ulla80
|
a si ti una miljonarka al nisi da vem če se morm kregat s tabo jebovasmenjanjeavatarjev
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 11.3.2010 22:00:29
|
|
|
|
lenika83
|
Če iščeš nekaj bolj fancy, potem ti na Ptuju definitvno priporočam Pri Ernestu.
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 12.3.2010 8:42:15
|
|
|
|
ivao1
|
Ptuj: Ribič, Pončo- mislim da se tak nekak reče, pa če se hočeš fajn najest Amfora pa tud ena kubanska restavracija je tm bliz kina sam ambient ni glih fajn
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 12.3.2010 8:53:07
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 pa malo ven iz Celja Francl - odlična domača hrana, res za prste obliznit jedilniki:-). Dobro . Štorman v smeri Žalca je tudi ok. Štorman je tudi v samem Celju. Drugače pa še Asado Levec (je že ena omenila) in Francl v Zagradu (prav tako že omenjeno ). lp
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 12.3.2010 9:22:33
|
|
|
|
norge
|
a si ti una miljonarka al nisi da vem če se morm kregat s tabo jebovasmenjanjeavatarjev [/quote] To pa res, človek več nobenega ne pozna
< Sporočilo je popravil norge -- 12.3.2010 9:23:17 >
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 12.3.2010 10:29:09
|
|
|
|
Raho
|
Na Ptuju definitivno Ribič
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 12.3.2010 10:59:07
|
|
|
|
tinkamarinka
|
se strinjam z Raho: na Ptuju Ribič. Njami njihove sladice :)
|
|
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 18.3.2010 7:49:31
|
|
|
|
matejchy
|
Zbrala sam Amfora grill na Ptuju in bla zelo zadovolna, lep ambijent, dobra hrana.
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 18.3.2010 13:44:13
|
|
|
|
Sofi
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy Zbrala sam Amfora grill na Ptuju in bla zelo zadovolna, lep ambijent, dobra hrana. Ja, izredno okusno hrano tam strežejo
|
|
RE: restavracija-ptuj ali celje 20.3.2010 15:02:20
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofi IZVIRNO SPOROČILO: matejchy Zbrala sam Amfora grill na Ptuju in bla zelo zadovolna, lep ambijent, dobra hrana. Ja, izredno okusno hrano tam strežejo Ja točno, dobra hrana, velike porcije in zmerna cena.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?