|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   resen problem z avtosedežem in vožnjo
8.8.2009 21:15:04   
vaney
Živjo.

Zadnje tedne doživljamo prave živčne zlome med vožnjo. Do pribl. 2 tedna nazaj se je naš 18-mesečnik lepo in brez kakšrnegakoli problema vozil v avtosedežu, tudi na daljše relacije ni bilo težav. Zdaj pa imamo kar naenkrat cele vojne. Najprej je med vožnjo odprl vrata, me je skoraj kap, ampak ok, smo vrata zaklenili in zdaj tega ne more več delat. Potem je pogruntal, kako se odpre okno, pa smo zaklenili še odpiranje šip. Ok, kao konec problemov. Ampak ne, zdaj pa že na vsaki najkrajši razdalji nekako spodvije roke in jih da ven izpod pasa. Sem mislila, da je preveč narahlo privezan, ampak ni, ker sem ga "našponala", da niti svoje roke roke ne spravim spodaj, on pa svoje vseeno nekako spodvije in jih spravi ven. In potem moram vstavit, ga na novo privezat in čez 5 minut ponovi vajo. Najbrž ne rabim omenjat, kako zgleda potem vožnja do vrtca ali trgovine (vse najmanj 15km stran), če že do tašče (3 km stran) vstavim po 3x. A mi lahko katera svetuje, kako naj rešim ta problem, ker jaz enostavno več ne vem, kako naj to rešim? Aja, preverila sem, če mogoče pas popusti, ko rine roko ven, ampak ne, ker mu je nazaj noter ne morem spravit, razen če ga odpnem in na novo zapnem. No, v glavnem, ne vem več, kaj naj naredim in bom zelo hvaležna za kakšen nasvet. Aja, imamo pa Romerjev King Plus 9-18kg avtosedež, čeprav po moje to nima veze z avtosedežem. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: resen problem z avtosedežem in vožnjo
8.8.2009 21:36:12   
pocka
To je naša tudi delala, pa ti žal ne znam pomagat, ker mi ni uspelo pogruntat rešitve. Jo je pa na srečo hitro minilo.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2009 21:54:16   
J.L.
mamo iste probleme. tako kot v vozičku, v stolčku za hranjenje in avtosedežu . user posted image
kaj pa z potenjem v slednjem? moja mala v trenutku zašvica. z nje dobesedno lije. se mi prav smili, tako da daljše ture odpadejo ali pa delamo prekrške. res pa je, da je ful malo prostora za premikat, verjetno zaradi varnosti.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2009 22:12:27   
maya2
Mi smo imeli enkrat vmes nekaj podobnega, ampak je hitro minilo. Jaz sem ustavila ji povedala, da tako ne bomo nadaljevali, da dokler se ne priveže bomo tam, potem sem ji razložila zakaj mora biti obvezno privezana.... Najbolj pa je pomagalo, ko sem enkrat zapela soseda k je policaj da ji razloži, da mora biti privezana, od takrat se ni odvezala..... bila pa je stara 2 leti. 

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2009 23:16:52   
ana b
Tudi naš občasno izvije rokice ven in tudi večji je nekajkrat to naredil. Pri malemu na srečo še ni bilo potrebno, pri tavelikem, pa sem enostavno z enim dodatnim trakom še enkrat zvezala pasove v višini prsnega koša. potem se je pa hitro odvadiluser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2009 0:23:58   
urška
mpj je tudi to delal. no on se jecelo odpel med vožno. potem sem enkrat ustavila in čist "znorela." in potem je bil mir.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2009 10:22:27   
urška76
Moj starejši je tud to delal. Pa je pomagalo, ko sem enkrat ustvila, ga dala iz avta ven in mu razložila, da če v avtu ni pripet, mora iti peš. Je bil takrt sicer jok, ampak je pomagalo. Star je bil pa okoli dveh let.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2009 15:04:08   
Najaa
Naša je tudi to delala - da je dajala roke iz pasu ven. Na srečo je zaleglo, ko sem ji (malo bolj strogo user posted image ) rekla, da tega ne sme delat.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2009 21:34:47   
mayci
Tudi pri nas je bilo tako... Sem enkrat ustavila in bila zelooo huda, potem se je ta faza počasi končala...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2009 21:52:18   
lotty4
mi pa smo na hitro rešil ta problem, dobila je v roke pol žemljice al pa kako njeno igračko pa je pozabila, bi me pa kmal kap zadela, ko sem pripeljala domov pa ni bila pripeta, mulčki mali !!!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Ime za punčko
Kimmi

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč

Neli (27%)

Ana (29%)

Lucija (19%)

Niti eno (25%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!