|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   res ne vem kaj naj si mislim
20.7.2008 15:58:46   
Anonimen
Na kratko, z dragim se že 3 leta trudiva za user posted image , za mano je že kup trenutkov ko sem upala, a se želja ni nikoli uresničila. Imela sem hormonske težave, nato težave z izostankom user posted image , ki so trajali tudi po 3 mesece, v zadnjega pol leta so se stvari umirile, in zgleda da tudi uredile. V začetku julija (imela že datum)  bi morala na lapro pa sem se odločila, da počakam do septembra (ker je vse ostalo zdaj ok). Menstruacijo pričakujem ta torek ali sredo. Ker pa me je že cel prejšnji teden bolel trebuh kot pred M., sem v četrtek zvečer neredila baby check mini. in se je po cca. 4 minutah pojavila črtica. Zelo bleda, a rožnata. Nato sem še en listiič porabila v petek, žal spet zvečer. In spet bleda rožnata črtica. Po vseh teh črticah sem si šla kupit v mullerja viola test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. Naredim ga v sobotoi zjutraj. In ne pokaže nič. Ker so tej testi kar dragi in za 3,5 eura dobiš 2 lističa baby check mini sem pač zaradi tega včeraj še en paket le tega kupila. In danes zjutraj mi spet pokaže bledo črtico. Zdaj sem pa v dilemi. Verjet 3 baby check mini (vsak mi črtico pokaže cca. po 3 ali 4 minutah, ne takoj), ali viola testu. Najbolje iti verjetno na krvi test, ampak glede na to da je vikend upam, da me razumete da me to muči. Toliko časa se trudiva, pa ne vem ali upat ali ne, zaenkrat upanje raje držim malo nazaj. So po vaše baby check mini zaneslljivi (jaz sem ga v zadnjih 3 letih naredila ob večmesečnih izostankih M. večkrat pa mi nikoli ni pokazalo user posted image ), vem da sem rezultata ne sme gledat po več kot 10 minutah, ampak če črticvo pokaže po 4 ali 5 minutah mislim, da še ni tista črtica, ki se pojavi na vsakem testu če dalj časa stoji? Kaj pa z viola testom, ima katera izkušnje? Hvala vam za odgovore in že zato, da ste me poslušale!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: res ne vem kaj naj si mislim
20.7.2008 16:11:30   
Kontrakarambolšrauf
Meni je BC mini vedno pokazal pravilno, je pa res da sem ga vedno delala ob izostanku in ne prej. In je tudi bila druga črtica svetlejša in se je pokazala malo kasneje, tudi recimo po 3 min in ne po 1.
Mislim da imaš šanse da si nosečka, nebi ti pa še prehitro čestitala. Se pa črtice za pozitiven test ne izrišejo kar tako, test je ponavadi lahko lažno negativen, za lažno pozitivnega pa še nisem slišala.

Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2008 16:33:02   
Anonimen
Jaz sem naredila tri dni pred izostankom M test z baby BC.Tudi jaz sem imela na obeh bledo črtico a sem bila noseča.Tako da držim pesti zate,da si nosečauser posted image
Sporoči nam lepo novicouser posted image

(odgovor članu Kontrakarambolšrauf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2008 17:09:17   
lojzika
Vem da je težko počakati, a vseeno počakaj do ponedeljka in v lekarni kupi on test (kaseta ali nekaj takega) Stane okoli 2€ podoben princip kot clear blue. reci naj ti dajo en poceni test a ne baby check. Takšna belo roza tablica
Tile lističi baby check so meni tudi že pokazali da sem noseča zelo lepo je bila vidna črtica a čez pol ure je prišla ta rdeča.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2008 18:06:48   
Anonimen
hvala za vaše izkušnje! Saj zdaj sem pri sebi že nekako odločena (samo upam, da bom še dovolj močne, da me ne bo spet firbec prej dajal), da počakam do torka vsaj, dan pred M. itak vedno dobim mazoljčke tako da točno vem, da je tetka na poti. Nekje sem brala da tej testi ki so bolj poceni ne zaznajo le tega nosečniškega hormana, da lahko zaznajo še kaj drugega. Ne vem koliko resnice je na tem. Glede na to da se mi je črtica pokazala 3x, upam da bo nekaj na tem. Glede na to, da čakam 3 leta, bom pa še par dni počakala, da izvem če je kaj. Ko tako gledam je čas tako relativen user posted image

Kaj pa viola testi, ga katera pozna, saj ta me najbolj matra, ker ta mi ni nič pokazal, s tem da sem delala v soboto, to je vsaj 4 dni pred izostankom M., BC pa je pokazal crtico že v četrtek zvečer....

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2008 18:48:39   
spps
držim pestke,da ti je uspelo.user posted image user posted image
kar se pa tega viola testa tiče,ti pa ne morem pomagat,ker še nisem slišala zanjuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2008 20:37:52   
Naja30
Meni je BC pokazal prav, ko sem bila noseča. Sem pa delala po izostanku M, ne prej.
Če so ti trije pokazali bledo črtico, je to ziher to. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2008 21:19:14   
Anonimen
Res upam da je to to, to bi bilo tako lepo!

Še tale malenkost - včeraj zjutraj ko sem delala viola test se mi je mudilo naprej in sem počakala tisti čas ko piše na navodilih, morda kakšno minutko več in ni bilo nič. Včeraj sem ga dala v škatlico in ga nisem še stran vrgla. Danes pa preden sem ga hotela stran vreči sem ga še enkrat vzela iz škatlice. In je bila tudi druga črtica bledo roza. Samo bom ta viola test raje kot negativen štela, ker baje da testov ne smeš gledat po preteku tistega časa (pri temu 20 min.) ki je v navodilih. Ste kdaj to naredile, test pogledale čez en dan? Vsekakor vam sporočim ko izvem. Saj je lepo biti na forumu zanositev, samo bi se počasi že rada prestavila na temo nosečnost user posted image . Zaenkrat sem raje anonimna, ker je zadevica še tako v zraku!

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2008 21:34:12   
kepica
Predlagam, da narediš Clear Blue zjutranjim urinom in vse bo jasno. Ta test se nikoli ne zmoti, Baby check pa je (vsaj meni) kazal že vse možne barve, pa nisem bila noseča.Držim pesti zauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2008 23:14:54   
glen
Jaz imam z bc slabo izkušnjo.Dvakrat mi je pokazal lažno pozitivno,res pa je,da je bila črtica bleda.
Prisegam na FS ali pa CB

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2008 23:15:58   
glen
pa srečnouser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.7.2008 17:39:58   
citrončica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pestke........

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.7.2008 17:56:49   
Anonimen
zaenkrat čakam in mi celo uspeva krotit radovednost user posted image  nekaj me boli trebuh, upam da ne nakazuje M... jutri bomo videli, ali bo prišla ali ne. Upam, da ne. Me pa je cel prejšnji teden, do vključno včeraj neverjetno bolelo v jajčnikih, oz. v levem. Za clear blue moram itak počakat do jutri, oz. ker ga nimam vsaj do četrtka, če ga kupim jutri, pride v poštev v četrtek zjutraj. Hvala za vašo spodbudo!

(odgovor članu citrončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.7.2008 18:31:39   
Zvezdica
ojla

priporočam CB, stane 7e in če pomisliš koliko zmečemo kao za poceni teste, je to ponavadi veliko več kot en CB.

CB lahko delaš kadarkoli v dnevu, ni mus da je jutranji urin. Torej, dan po izostanku M. Meni je nazadnje pokazal bistveno prej, mislim, da dva dni pred M, tako da resnčno priporočam CB. jast sem BC kupovala zato, da sem jih brez slabe vesti metala stran.

Vsekakor želim user posted image user posted image in veliko veselja.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.7.2008 18:44:11   
Anonimen
vsekakor bom kupila clear blue, s tem da počakam do četrtkovega jutra, jutri naj bi prišla menstruacija, torej v četrtek bi moralo pokazat če je kaj. Glede poceni testov pa je res to...pa mislim, da te ta bolj poceni sem ponavadi kupila zaradi firbca, ker težko krotim vedno radovednost do izostanka user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
22.7.2008 18:53:38   
Zvezdica
Glede poceni testov pa je res to...pa mislim, da te ta bolj poceni sem ponavadi kupila zaradi firbca, ker težko krotim vedno radovednost do izostanka

mislim, da smo tukaj vse enako narejeneuser posted image

Držim pesti za user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.7.2008 8:09:31   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Predlagam, da narediš Clear Blue zjutranjim urinom in vse bo jasno. Ta test se nikoli ne zmoti, Baby check pa je (vsaj meni) kazal že vse možne barve, pa nisem bila noseča.Držim pesti zauser posted image

Tudi CB se lahko zmoti. Bila sem noseča, pa je test bil negativen in to en teden po izostanku M. user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.7.2008 7:58:27   
Anonimen
Obljubila sem vam, da vam bom takoj ko bom vedela pri čem sem sporočila. Žal nimam lepe novice. Kljub 4 pozitivnim BC mini, in viola testu ki se je kasneje tudi obarval rožnato je včeraj zvečer prišla user posted image . Ne vem kaj se je dogajalo v mojem telesu da je tiste črtice kazalo, prisegla pa sem si eno oz. dvoje:
- da testov nikoli več ne bom delala pred izostankom M.,
- da ne bom več kupovala BC mini.

Če sem iskkrena, sem kar razočarana danes. K sreči upanju nisem pustila da zraste preveč, pa vseeno. Čakava tako dolgo (točno 3 leta je zdaj), da je težko opisat koliko bi nama ta črtica zdaj pomenila. Sva se k sreči hecala včeraj zvečer, aha, sva že blizu, že prijemljejo počaso, še malo...  skratka punce v nove boje!

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
24.7.2008 10:07:26   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma mislim, to je grozno, koliko testov ti je pokazalo +user posted image
Si ne predstavljam!!!!
Bo pa enkrat prišel pravi plusek, boš videla- samo pozitivno!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.7.2008 13:29:25   
boma2
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Obljubila sem vam, da vam bom takoj ko bom vedela pri čem sem sporočila. Žal nimam lepe novice. Kljub 4 pozitivnim BC mini, in viola testu ki se je kasneje tudi obarval rožnato je včeraj zvečer prišla user posted image . Ne vem kaj se je dogajalo v mojem telesu da je tiste črtice kazalo, prisegla pa sem si eno oz. dvoje:
- da testov nikoli več ne bom delala pred izostankom M.,
- da ne bom več kupovala BC mini.

Če sem iskkrena, sem kar razočarana danes. K sreči upanju nisem pustila da zraste preveč, pa vseeno. Čakava tako dolgo (točno 3 leta je zdaj), da je težko opisat koliko bi nama ta črtica zdaj pomenila. Sva se k sreči hecala včeraj zvečer, aha, sva že blizu, že prijemljejo počaso, še malo...  skratka punce v nove boje!

šKoda:( user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa full držala pesti, da bi ti uspelo...

Nič ne obupaj... Saj bo, teste pa ne probavaj kar povprek.. Najbolj prisegam na Clear blue, kajti dvakrat sem dela test in obakrat je pokazal user posted image .

Držim pesti za vse ki, ste pridne in trdno delate na user posted image .. In upam, da boste kmalu ugledale user posted image ...

Za vse  user posted image  pa čestitke....

No jaz pa grem na pregled 1.8., k ginekologu da mi pove kako je z mojim user posted image ... :(

Upam, da bo vse ok... :)

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.7.2008 13:49:23   
aqua77
Škoda!!! user posted image

Objemčki zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?