Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
republiska stipendija-nujno pomoc! 4.6.2005 21:09:41
|
|
|
|
lenika
|
Jaz ti predlagam, da prijaviš lastno gospodinjstvo, kajti v nasprotnem primeru se štejejo dohodki strašev, ki so te dolžni preživljat dokler si študentka oziroma do tvojega 26. leta, če imaš status študenta.
|
|
|
|
republiska stipendija-nujno pomoc! 4.6.2005 21:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se pa zdi, da morajo upoštevat sam tvoje dohodke, če si mamica študentka. Pokliči pa vprašaj. Še boljš pa je, da prijaviš lastno gospodinjstvo.
|
|
|
|
republiska stipendija-nujno pomoc! 4.6.2005 21:24:36
|
|
|
|
lenika
|
Jaz pa mislim, da se upoštevejo vsi dohodki v gospodinjstvu, ker v naših študentskih časih je pri prijateljici poleg staršev živela tudi njena babica in so se za štipendijo upoštevali tudi njeni dohodki, vsaj tako je rekla. Ne vem, mogoče pa se je sedaj zakonodaja že kaj spremenila.
|
|
|
|
republiska stipendija-nujno pomoc! 5.6.2005 6:47:50
|
|
|
|
Maš
|
Načeloma se res upoštevajo dohodki vseh članov gospodinjstva, razen če se štipendist poroči ali ima otroka - v takem primeru se dohodki staršev ne upoštevajo. Tako da ti ni treba prijaviti lastnega gospodinjstva. Možno, da moraš vseeno napisati tudi dohodke staršev, potem jih pa pač ne upoštevajo :zmeden: Lp!
|
|
|
|
republiska stipendija-nujno pomoc! 5.6.2005 6:53:13
|
|
|
|
April
|
S tem so mislili na dohodke tvojega partnerja. če pa ne živita skupaj jum moraš poslat sodno odločbo o preživljanju. tako so meni rekli.
|
|
|
|
republiska stipendija-nujno pomoc! 5.6.2005 10:49:26
|
|
|
|
maja&m
|
Odločbo o dohodnini pošiljaš le,če si imela kaj.Tvoji starši se pri tej štipendiji nič ne štejejo.Potem je tu še delo preko študenta.Nič ne prijavljaj svojega gospodinjstva.Dati morarš še zapisnik o očetovstvu,ali kako imaš s tem urejeno(ali si ali nisi samohranilka).Potem pa je tu še preživnina,če nisi poročena. Tudi mi smo prej presegali cenzus in mi ni pripadala,sedaj po porodu pa mi.Nič se jim ne pusti,ker so namazani z vsemi žavbami. Če te še kaj zanima in še ne veš,me lahko vprašaš. Povej mi kdaj si rodila in s kje si. Jaz sem rodila marca,štipendijo pa urejam v Celju.Zdaj,junija,pa naj bi dobila štipendijo za od aprila naprej. LP Maja
|
|
|
|
republiska stipendija-nujno pomoc! 5.6.2005 11:31:53
|
|
|
|
Una
|
Mia, če nisi zavezanka za dohodnino, jim moraš to potrdilo poslat. To potrdilo dobiš na občini. To je stvar 5. minut. Tam ti samo sprintajo en list, na kterem piše, da nisi zavezanka. LP, Una
|
|
|
|
republiska stipendija-nujno pomoc! 5.6.2005 11:33:05
|
|
|
|
Una
|
Aja, še to sm pozabla. Dohodkov tvojih staršev ne upoštevajo. Pa čim več sončka, Una
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?