|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rentgen in zanositev
31.5.2007 16:08:31   
nizy
mam problemček par dni nazaj je bil testuser posted image  user posted image 1 teden nazaj sm šla slikat gleženj , zdaj me skrbi da bo kj narobe . I ma katera podobne izkušnje?

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 1.6.2007 12:01:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev
31.5.2007 16:41:22   
amaya
Joj, ne žal....ampak mislim, da ne bo nič narobe, saj te zaščitijo!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2007 19:52:53   
natasarobi
Ojla!  Jaz sem bila tudi noseča (nisem vedla) pa sem šla na rentgen reber. Meni se nosečnost ni iztekla tako kot bi se morala, ampak čisto zaradi drugih razlogov.

Ko sem vprašala ali je to razlog SO REKLI DA NE - DA JE SEVANJE PREMAJHNO. JE PA SEVEDA BOLJE SE RENTGENU IZOGIBAT.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2007 20:45:08   
TONČI.
Ni panike. Res je bolje da se izogibamo rentgenu, a če je še čisto na začetku, ni panike. Tko al tko so te preventivno zaščitili. Saj nas ženske zaščitijo že kot otroka pri rentgenu.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2007 21:18:35   
nizy
Hvala punce, bla sem dons pri svojem G , ki je podobno pvedal. Če bi blo karkoli narobe se pač ne bo razvijal naprej
in pride do ss.user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2007 21:46:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2007 13:43:12   
Ajvy
Meni so slikali glavo v petem mesecu nosečnosti, ampak so rekli da je sevanje minimalno in neškodljivo...najbrž čist neškodljivno ni, ampak sej to nobena stvar zdej več ni... user posted image
Nč se sekirat, vse bo user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2007 8:27:28   
mala zirafa
prve tri mesece je sevanje najbolj škodljivo, ker se živčevje takrat burno razvija.Pa saj ti strokovnjaki povejo, kako in kaj.zaupaj jimuser posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2007 9:01:50   
Mbee
joj jst mam podoben problem, moj dedek ima raka in je imel obsevanja, jst pa ker nisem vedela, da sem noseča sem se normalno gibala okrog njega...a bi bilo lahko kaj narobe, ker moja sestra ki je zdej v 6 mesecu ni šla ravno zaradi tega ker pač oddaja sevanje k njemu?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2007 14:21:07   
pupika27
tudi jaz sem letos februarja imela magnetno resonanco glave in bila noseča 2 meseca in sem nato po posvetu z svojim gin in os zdravnikom naredila splav ker je bila velika možnost da ne bo vse vredu saj je preiskava z magnetno trajala več kot 45 minut!ne želim te strašit le svoj primer sem ti navedla!držim pesti da bo vse ok

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2007 14:46:36   
*ANA*
Jaz ti bom pa takole povedala:  ko še nisem vedela, da sem noseča, sem šla k ortopedu, ker so me boleli kolki full časa; šla nisem dolgo časa ker sem se bala da bi morda bila noseča user posted image . Potem se odpravim do ortopeda, me poslika in vse to, nakar čez 14 dni ugotovim, da sem noseča.
Itak takoj panika, pa veliko je bilo user posted image , potem pa pokličem v službo( delam v splošni bolnišnici), in govorim z glavnim rentgenologom, ki mi je povedal, da ne bi smelo biti panike( seveda je mene še kar naprej žrlo), da je količina sevanja tako majhna, da ne bi smelo biti nič narobe.
Ta rentgenolog pa mi je posredoval številko nekega profesorja, ki meri našim rentgenologom to sevanje in jaz sem ga kar hitro poklicala.
Rekel je, da ne bi smelo biti čisto nič narobe, če pa bi bilo kaj hudo narobe, itak pride do SS.
K sreči pri nas do SS ni prišlo, in sedaj (naslednji teden imam rok) upam da bo z user posted image vse OK, ker naj bi po besedah strokovnjakov bilo.

Upam da sem ti kaj pomagala, ker vem ,kako je.

Uživaj user posted image nosečnost še naprej

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.6.2007 15:18:57   
Anonimen
JAz sem imela slikanje nekje v 3. tednu nosečosti, ker še nisem vedela, da sem nosečka. MEni je G rekel, da če bi žarki naredili kakšne anomalije na zarodku, da bi potem takoj splavila, ker se ne bi več mogel naprej razvijati. PA da verjetno niti ne bi vedela, da sem noseča, ker bi šlo za krvavitev kot pri M.

Pa sem rodila zdravega fantiče, čeprav me je celo nosečnost skrbelo, če bo imel vseh 10 prstov in obe ušesi user posted image

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.6.2007 17:32:12   
Anonimen
Nizzy, v času slikanja je bila nosečnost še v fazi razvoja "vse ali nič", če bi bilo kaj narobe, bi sigurno propadla. Glede na to, da si slikala le gleženj, je tudi doza na plod minimalna, tako da ni panike. Čestitam za plusekuser posted image .

Mbee, sicer ne vem, kakšno obsevanje je dedek imel, ampak verjetno ni šlo za ščitnico in terapijo z radiojodom ter je imel klasično obsevanje. Bolnik v tem času ne seva in je za okolico popolnoma nenevaren! Nekaj sevanja oddajajo bolniki po scintigrafiji, vendar bi se morala zadrževati ob njem več ur čisto blizu, v prvih 24h po preiskavi, če bi naj bila prejeta doza večja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?