Gina
|
Hmmm, jaz imam o boleznih eno drugo teorijo. Če ti nekaj ne dela, sta dve možnosti. Ali se ti čakra vrti preveč ali pa premalo. Ali je pregosta ali pa preredka. Ali je majhna ali pa prevelika. Vsekakor ni ok. Zakaj ti energetski center ne dela pri očeh, je več razlag. Možna je vsesplošna razlaga, da nočeš videti. Jazu bolj verjamem, da ne znaš uporabljati oči. Ali preveč hočeš videti s fizičnimi očmi, jih preveč naprezaš ali pa obratno preveč gledaš z duhovnimi očmi in te posledično odnaša v višave, neskladno s fizično naravo. Ali pa preveč daš na čutilo vid, se pravi, da preveč hočeš vse gledati, opaziti, si preveč natančna oseba, analitična, ali pa je ravno obratno, da preveč daš na druga čutila in premalo gledaš. Ta druga varianta se mi zdi manj verjetna, ker npr. jaz točno to delam, slabše vidim, ampak me to nič ne moti, zaradi mene, če imam celo življ. očala, pa če malo slabše vidim, nič hudega. No, če bi bilo slabše, bi pa najbrž me, ne vem to. Sicer so mi pa druga čutila včasih bolj pomembna. Če pa te oči res pogosto hecajo, tako, da te to moti, imaš pa sigurno karmo na tem področju. (pa zihr imaš vsaj enega od desetih planetov v ovnu:)-)) To pa potem potegne res za sabo to, da mogoče na življenje gledaš včasih napačno, kot sem napisala - preveč ali premalo. To lahko ugotoviš tudi tako, da si predstavljaš eno vijolično kroglo med svojimi očmi, ki se vrti lepo enakomerno. če je krogla zelo temna, preveč gledaš, če je presvetla, pa premalo. bi še kaj napisala pa šibam, me moji rabijo.:):)
|