Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: refleksna terapija in zanositev 25.4.2007 20:27:18
|
|
|
|
citrončica
|
Pika,mogoče bo vedela Mojca9000,ona noge-stopala masira....upajmo,da se nam oglasi!!Zame najbrž to nebi bilo,ker bi me zgačkalo ,jaz bi umrla od smeha ...mogoče je pa to recept
|
|
|
|
RE: refleksna terapija in zanositev 25.4.2007 20:41:11
|
|
|
|
biba26
|
Ne vem ali pomaga ali ne.Res pa je,če ne verjameš v to pol nebo melo nekega učinka.Vsaka stvar je taka,če dvomiš pol tudi rezultat ni kaj prida!
|
|
|
|
RE: refleksna terapija in zanositev 25.4.2007 21:30:15
|
|
|
|
GoYa
|
Mah, jst mislim, da bi probala marsikaj. Sam kot pravi citrončica, bi me žgečkalo. Rajši ne govorim, kako je zgledala moja novoletna tajska masaža . Drgač pa, sej veš, sem bila pri bioenergetiku. Dala tri terapije skozi. Rekel mi je, da bom do konca leta noseča. In res sem bila (decembra je test pokazal ). Sam sem pred tem prekinila s terapijami, tako da ne morem trdit, da je on pomagal. Lahko pa je kaj prispevalo. Zakaj ne bi poskusila? Mogoče bo pomagalo.
|
|
|
|
RE: refleksna terapija in zanositev 25.4.2007 21:56:23
|
|
|
|
koala
|
Se kar strinjam z bibo26, sicer pa izgubiti razen nekaj eurov nimaš kaj.
|
|
RE: refleksna terapija in zanositev 26.4.2007 6:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ena tistih, ki to prakticira in to sama ali s pomočjo moža. Zakaj? Ker ko sem šla v drug postopek, mi je levi jajčnik spal, na prvem UZ je bil prazen, desni pa samo par folikelčkov. Domov, pa v jok in masirat stopala in relaksirat. Čez 3 dni UZ, levi jajčnik 4-5 foliklov, desni 6-7, levi so po velikosti že ujeli desne, saj ni čudn, saj sem levi podplat drgnila, da je bil ves zasmojen . Reš ni mogel verjeti, je reku, da se kaj takega še ni zgodilo. Do konca je še nekaj malih foliklov zraslo in na levi strani s eje tudi 1 jajček našel . Jaz mam probleme z jajčki in mi je vsak dobrodošel . No k nosečnosti meni ni pripomoglo, vendar od takrat to vedno in vedno bolj resno in vedno bolj tudi boljši rezultati so. Sem si na internetu našla refleksne točke in masiram samo določene, ostalo stopalo pa gladim oz to počne moj mož. Če drugo ne, mi paše, me sprosti in spočije utrujene noge. Pika, če ti je škoda denarja in ne verjameš v te vraže, probajta sama z možem ali pa samo ti. Profiji to seveda boljše naredijo, tudi dlje traja, vendar meni že 10min za vsako nogo naredi čudeže v sproščenosti. Če hočeš kaj več izvedet, kako to sma prakticirat, mi lahko pišeš na ZS.
|
|
|
|
RE: refleksna terapija in zanositev 26.4.2007 10:07:18
|
|
|
|
ledenka
|
kaj pa vem, to je lažje za verjet kot bioenergija, vsaj meni. mam pa UZ čez 10 dni, bomo videli, kaj se bo videlo pa terapija je prijetna in sproščujoča, še malce psihoterapije je zraven prispeva k sprostitvi
|
|
RE: refleksna terapija in zanositev 8.5.2007 8:34:59
|
|
|
|
Skorpija
|
Jaz grem v petek na prvo refleksno masažo, čeprav mislim, da mi bo bolj pomagalo v smislu sprostitve... Me je pa ful ujezilo, ker je ženska, ko je izvedela zakaj bi prišla, takoj rekla, da bom morala hoditi na masažo 2x na teden!!!!!! Pa kaj v nas res vidijo prašičke polne denarja, ki bodo naredili (beri plačali) vse, da bi lahko zanosili. Sem bila jezna kot hudič, res! In ji takoj povedala, da bi jaz hodila dvakrat na mesec, tako kot hodim v savno, ker me to pač sprosti in mi da občutek, da nekaj delam zase. A ni žalostno, no!?
|
|
RE: refleksna terapija in zanositev 9.5.2007 12:25:30
|
|
|
|
Špelka
|
Ojla, moja izkušnja je taka: prvi IVF z refleksno masažo 9 foliklov, od tega 1 blastocista in negativen rezultat (dolgi postopek). Drugi pstopek brez refleksne masaže, 11 celic, 2 blastocisti, pozitiven rezultat. Tako da jaz ne verjamem vanjo. Verjamem pa v možgane na off (to pride samo od sebe, če pride) in ne prevelika pričakovanja. Pa še to - ne vem, če je pomagalo, ampak - pred 2. IVF sem imela sadni dan za čiščenje telesa, ter zadnji dan tudi popolni post. Ne vem, morda... Vsekakor sem se potem počutila odlično!! Aja, pa še to, kako naj bi refleks. masaža delovala: spodbujala naj bi delovanje jajčnikov, pomagala pri prekrvavljenosti maternice, hkrati pa naj bi zniževala neg. učinke postopka, kot je zaprtost, slabo odvajanje vode, porušen imusnski sistem.... In sicer preko energetskih telesnih povezav, ki potekajo iz stopal do posameznih organov. Srečno vsem v postopkih!
< Sporočilo je popravil Špelka -- 9.5.2007 12:28:02 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?