|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   refleksna masaža
10.5.2007 13:08:54   
Anay
Zadnje dni prebiram vaše odgovore in pogovore o tej masaži stopal. in ker sem po 1 letu že skoraj obupala nad drugim otrokom sem se odločila, da bi poskusila to "terapijo". Prosim povejte mi punce na katerem delu stopala je potrebno masirati za močnejšo ovulacijo in ........ saj ne vem za kaj. Da bom prej zanosila.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: refleksna masaža
10.5.2007 22:13:44   
dajamaja
Bom poskusila z opisom kje se točka nahaja. Sicer pa sem v knjižnici dobila knjgo Refleksna masaža stopal; Carsten Klemann.
Točka za maternico / nožnico/jajčnika oz. prostato / penis / moda je zraven kosti, ki je pri gležnju izbočena. Malo za njo proti peti in to na obeh straneh noge. 
Pas med obema stranema preko narta pa je za jajcevod in semenovod.
Masiraš najprej desno in nato levo nogo. Masiraš s palcem ali kazalcem z gibi pednajoče gosenice. Evo to je direkt iz te knjige. Upam da ti bo v pomoč, preizkušeno pa je prijetno  user posted image .  

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: refleksna masaža
11.6.2007 12:26:12   
veronical
Moja svakinja je z refleksoconsko masažo stopal pomagala eni izmed tistih, ki dolgo niso mogle zanositi.
Meni pa je pomagala, ko sem imela hude hemoroide tik pred in po porodu.Torej je res nekaj na tem...

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?