donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: gagaga cena vrtca Vrsta programa Cena programa 1. Dnevni program (6 do 9 ur) Prvo starostno obdobje (1 do 3 let) 419,85 € Drugo starostno obdobje (3 do 6 let) 312,17 € Kombinirani oddelki (1 do 6 let) 334,89 € Oddelek 3–4 leta 334,89 € Oddelek s posebnimi potrebami 824,87 € 2. Poldnevni program (4 do 6 ur), brez prehrane Prvo starostno obdobje (1 do 3 let) 284,01 € Drugo starostno obdobje (3 do 6 let) 221,29 € Kombinirani oddelki (1–6 let) in oddelek 3–4 leta 261,28 € 3. Krajši program Krajši program (3–6 let, brez prehrane) 113,11 € Brez prehrane jo pa ne morem dat za 4-5 h.Pa še neki dobiš povrnjen. Sej vlogo bom še ta teden poslala. Sam v vrtec gre pol šele marca ko bo imela eno leto, študij se mi pa začne že oktobra. To me bega kako spelati. To je polna cena vrtca! Ti moraš potem na CSD oddat še vlogo za znižano plačilo vrtca in potem ti izračunajo %, koliko moraš ti doplačati (ostalo krije občina). Moja hčerka je šla v vrtec pri dobrih 2 letih, diplomirala sem, ko je bila v vrtcu ravno 6 dni Jaz sem se s profesorji dogovorila, da pridem samo na kakšne nujne vaje, npr. da pridem predstavit svojo seminarsko ipd., za ostalo pa sem bila v kontaktu s profesorji in sošolci, da sem dobila gradivo. Sicer pa je malo imel moj, ali pa jo je za kaki 2 uri imela babica (vidim, da pri tebi ni te možnosti), v skrajni sili bi pa tudi jaz rekla kakšni dobri prijateljici, da mi jo za 2 do 3 ure popazi ... No, po moje se boš lahko dogovorila s profesorji za podobno varianto, status ti je zdaj najbrž itak v mirovanju in si praktično upravičena do zmanjšanega obsega ur, ki jih moraš obiskovat, ker si na porodniški. Je pa tudi odvisno, na kateri faks hodiš, moj je bil družbosloven, pa se je lažje dalo od doma delat ...
|