|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   redkejše vrste GH
6.1.2009 18:17:21   
MARTINŠČICA
Mene pa zanima, kdaj malčku lahko ponudim svež ananas, konjsko meso, sojo?

200% MAMI
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: redkejše vrste GH
6.1.2009 18:19:32   
CatJa
Ananas do enega leta odsvetujejo, za sojo pojma nimam user posted image , za konjsko meso mi pa tud na kraj pameti ne pade, da bi ga ponujala user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2009 18:21:58   
Doll
Soja je zelo alergena in se je ne svetuje do 2 leta

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2009 19:59:54   
Najaa
Po ananasu je imela moja dolgo rdečo ritko, prav tako po drugih agrumih.
Konjsko meso je pa zelo dobro in polno železa, tako da ga komot ponudiš že zdaj.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2009 21:22:49   
Jelcy
Tudi mene zanima za ananas....ima skoraj 9 mesecev, pa mu ga se nisem dala, ampak sem opazila sa Hippove sadne kasice po 6 mesecu so z ananasom? Tako da mi ni jasno.... Pa tudi gluten naprimer, pri nas ga odsvetujejo do 7. meseca, v Italiji pa prodajajo stvari Z glutenom pod oznako za 5. mesec? Naj se zmenijo enkrat naj bodo vsi enotni, vsaj stvari kupljene pri nas.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2009 8:23:50   
Tisana
Soja: po 2. letu starostiKonjsko meso: če je drugo rdeče meso, ne vem zakaj neAnanas: jaz ne bi do 1. leta starosti (osebno prenašam vso hrano, razen ananasa - ko ga pojem, objemam školjko)

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2009 22:01:24   
Leiah
Mi smo ananas dali ze pri 6m pa mu ni bilo nic. Pomoje lahko probas po malo, pa bos videla ce bo otrok imel kako reakcijo.

Lp

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2009 16:26:20   
botrca
Najin je star 13 mesecev pa še nič od naštetega ni jedel, ker še ni prišlo na vrsto. Do enega leta mu nisem dala agrumov, 2 dni nazaj sem pa prvič dala mandarino. Konjsko meso....fuj. Za sojo tudi ne bi rekla, do enega leta.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 13:53:14   
tosja
Od vsega naštetega lahko povem samo za sojo-pri 9.mesecih je P rekla, da lahko je sojo-sojine izdelke.

Pa zakaj se ene zgražate nad konjskim mesom??? Pujs je veliko bolj fuj.... user posted image
Da o tem kaj je bolj zdravo: svinjina ali konjsko meso sploh ne govorim! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.