|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   recimo da bomo kmalu naročili
14.8.2006 11:30:24   
janapan
Ma nič sam nekomu moram povedati, da se moji strahovi pred tem da zanosim umikajo želji po otroku, predvsem pa je zato zaslužen en moj dolg premislek v katerem sem ugotovila da si v življenju bolj želim imeti družino kot pa blestečo kariero...trudila se bom sicer za oboje, ne bi pa se rada zbudila pri 50 ih in ne imela družine. Tako da imamo vsaj približno zeleno luč....če bo kaj pa vam itak sporočim.....; )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: recimo da bomo kmalu naročili
14.8.2006 11:34:19   
tulip
user posted image user posted image user posted image
pa enouser posted image  za pogum!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2006 12:11:26   
lu155
user posted image user posted image user posted image BRAVO....SAJ BOŠ ZMOGLA SAMO ČAS SI VZEMI IN SE MALO PRIPRAVI!

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2006 12:31:07   
x_srečka_x
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lu155)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2006 14:20:11   
Anonimen
Lepa odločitev user posted image user posted image user posted image  Želim ti, da čimprej ugledaš plusek. user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2006 14:29:46   
noely
Premišljena odločitev user posted image
Z nekaj truda se da oboje uskladiti.
Le pogumno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2006 15:27:34   
iwa
Čestitam za odločitev!Pa kar pogumno naprej!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu noely)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2006 15:30:56   
tejči77

Janapan, tudi jaz sem prišla do tega spoznanja, tako da sva očitno na istem. Sem ravno nekaj dni nazaj nehala jesti tabletke in sem čisto nova na forumu.
Čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2006 19:22:57   
lučka 25
janapan in tejči77, želim vama vso srečo in pozdravljam vajino odločitev!
user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2006 21:32:42   
Bonnie_RR
user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2006 7:36:54   
miška38
Hojla!
Hvala za tvoje razmišljanje... Ob prebiranju tvojih misli sem spoznala, da z mano ni nič narobe in da tako razmišlja še katera... Želim si kariero v dobri službi, želim si družino... povrhu vsega pa imam 38 let... kako vse skupaj združiti... Eno leto se sicer trudiva (bolj ali manj pridno), da bi zanosila, saj se moja biološka ura kar pošteno že oglaša...

Še enkrat hvala za tvoje misli, sama sem bolj mirna, da z mano ni nič narobe... :)))

Lep dan in obilo upanja tebi in ostalim, ki čakajo...user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2006 10:32:41   
mavrična ribica
Pozdravljeni,
čestitam, da sta se našli še dve, ki sta prisluhnili sebi in svojim željam. Moje prvo dete je bilo povsem nepričakovano, bila sem še študentka, v zvezi s fantom komaj nekaj mesecev. Ko sem zvedela, da sem noseča nisem mogla ponoči spat, zjutraj sem se zbudila in upala, da ni res. S fantom sva se skupaj odločila, za splav (oz. on je rekle, naj odločim kako bo in da me podpira kakorkoli se bom odločila). Dan se je vlekel in misel o splavu je zamenjala misel o tem, da sem si vedno želela imeti moža, otroke, družino. Sem bila zmeraj trmasta in šla z glavo skozi zid, hvalabogu za mojo trmo in svojeglavost. Sama pri sebi sem se že odločila, da bom otroka obdržala. Vprašala sem fanta,ali je pomislil na to, da si bova mogoče že čez nekaj let želela otroka, pa ga mogoče ne bova mogla imeti in bova celo življenje sama in nesrečna (mogoče v veliki hiši s travnikom), brez otroškega smeha in joka. Je rekel, da tudi on že cel dan razmišlja o tem, in da če nameravava ostati skupaj in imet družino in veliko otrok, je skrajni čas da resno začneva. Ne morem verjeti, kako je moja nočna mora (nenačrtovana nosečnost) postala ena najlepših stvari v življenju. Otrok prinese v življenje srečo, radost, jok in smeh. Nisem verna, ampak vseeno ne vem komu naj se zahvalim za to najino odločitev v življenju, ki nama je položila v naročje najinega čudovitega fantka. Ko ženska začuti željo po otroku, ji mora slediti, ne sme je pomendrati, poteptati in utišati zaradi ne vem katerih zunanjih dejavnikov (negotovost zaposlitve, stanovanjski problemi,..). Sva se sedaj odločila s fantom, da povečava družinico za še enega člana. Upam, da nama bo kmalu uspelo!!! Joj kako se v življenju vse obrne na glavo! Al pa iz glave na noge!!
Pozdravček, Mavrica.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?