Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
recepti po 6. mesecu starosti 8.4.2005 11:26:44
|
|
|
|
kaja11
|
Ful the best... hvala:bravo:
|
|
|
|
recepti po 6. mesecu starosti 8.4.2005 11:48:42
|
|
|
|
borci
|
kaj pa tiste stvari ki bolj napenjajo, npr. grah, mu verjetno ne daste takoj pri 6.mescih. pa še to: kje kupujete zelenavo in sadje? poleti ne bo problemov, ker ima tašča velik vrt, ma zdaj pa ni še nič razen špinače in blitve, nekaj brokolija, ki je preživel zimo in še kakšna stvar, iz zrzovalnika.
|
|
|
|
recepti po 6. mesecu starosti 8.4.2005 17:14:05
|
|
|
|
borci
|
ja, v lj se da kje kaj več kupit, kaj pa tisti ki nismo od tam? mi smo v kopru.
|
|
|
|
recepti po 6. mesecu starosti 8.4.2005 19:53:47
|
|
|
|
Mojca P.
|
Mi uporabljamo samo Bofrost izdelke. Meni so reeees super; dobri, kvalitetni, prakticni... Ne vem kje bi svezo zelenjavo dobila (vsekakor ne tako raznoliko v tem letnem casu), ostala zamrznjena pa mi sploh ni vsec (ne okus, ne dejstvo, da kile brokolija ne dobis narazen). Je res, da so pakiranja kar velika in moras imeti posten frizer in je mogoce cena kvaliteti primerno malo visja, ampak....meni se zdi totalno vredno. Vem pa (s prve roke), da Bofrost pokriva tudi Koper. :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?