Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
reakcija na cepljenje - kdaj??? 30.11.2004 17:50:31
|
|
|
|
kimi
|
Lahko, da se ne pojavi pojavlja pa se večinoma v obliki utrujenosti. Tako je meni rekel pediater, če bom dajala pridno obkladke bo le malo vče pančkal in res je bilo tako. Lahko, da imajo vročino in so zaradi tega sitni vendar pravijo da je to v manjših primerih, če še nima reakcije je tudi ne bo imel verjetno
|
|
|
|
reakcija na cepljenje - kdaj??? 30.11.2004 18:38:44
|
|
|
|
StBarbara
|
naš:duda: je dobil vročino ponoči_čez dan, pa kot da ni bilo nič. lp
|
|
|
|
reakcija na cepljenje - kdaj??? 30.11.2004 19:03:46
|
|
|
|
Gina
|
Nekateri otroci imajo reakcije, drugi nimajo nobenih. Nas ni imel (trkam) nikakrsne reakcije. Ce ni bilo celo popoldne nic in ce ne zgleda cuden, pojdi mirno spat. Pa saj bi tako jokal, ce bi bilo kaj narobe. Na splosno pa velja, da je reakcija najkasneje v dveh dneh (za davico, tetanus....- kombinirano cepivo). LP:)
|
|
|
|
reakcija na cepljenje - kdaj??? 30.11.2004 23:06:24
|
|
|
|
Nogavička
|
Če bo slučajno kakšna reakcija, se bo pojavila v 48 urah. Po moje bi se kakšna hujša pojavila že v nekaj urah, tako da kar mirno spi. Če mu ne bo kaj prav, te bo že zbudil, brez skrbi. L.p. Tea
|
|
|
|
reakcija na cepljenje - kdaj??? 1.12.2004 7:23:50
|
|
|
|
Pupica
|
Andreja naša princeska je zzelo dobro prestala.Sicer je še 2 dni pred nami, pa se mi vseeno zdi, da kr bo.Tudi psala je do pol 5 zjutri:)- Držimo :miska::miska::miska: za vaju! :love:od Tie za Marka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?