Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rdeci polzi - zatiranje 11.8.2007 15:31:54
|
|
|
|
moci
|
moja stara mama jih soli. vsakega posebej. je prav smešna. ampak potem se posušijo. boščki.
|
|
|
|
RE: rdeci polzi - zatiranje 11.8.2007 17:00:44
|
|
|
|
muha1
|
Ja soil pomaga, vendar se zaradi soli trava posuši oz. uniči. Mi imamo celo parcelo zagrajeno, zato izven ograje (zaradi otrok) potrosim malo mesarola (strup za zatiranje polžev) in zelooo pomaga!! Znotraj ograje pa jih prepikam ali prerežem, pa so tudi hin
|
|
|
|
RE: rdeci polzi - zatiranje 11.8.2007 17:09:22
|
|
|
|
2mama
|
kje pa nabaviš mesarol? če ne bo šlo, bom parcelo pokrila s soljo, mi je itak vseeno, če skuri travo (zdaj je itak več plevela), potem pride itak vse na novo.
|
|
|
|
RE: rdeci polzi - zatiranje 11.8.2007 17:12:15
|
|
|
|
muha1
|
Dobi se v vsaki zadrugi. Je pa strupen, zato pazi, če imaš majhne otroke, da ne dajo v usta. Drugače pa s tem uničiš vse polže, vsaj jaz sem jih
|
|
|
|
RE: rdeci polzi - zatiranje 11.8.2007 20:07:27
|
|
|
|
ashanty
|
tudi moja stara mama jih soli.
|
|
|
|
RE: rdeci polzi - zatiranje 11.8.2007 23:28:45
|
|
|
|
malecka
|
tud jaz sem jih solila pa se čez čas spet oživijo razen če jih oreng posoliš. tak da sem jaz vzela v roke nož in sem se šla klavca, me je mala samo gledala (mami , kako moreš , fuuuj!) ampak to je gotovo, da se jih losaš
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?