Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rdeči izpuščajčki po ritki 1.11.2006 9:49:57
|
|
|
|
PBJ
|
Mi imamo podoben problem. Ima pa blato malce bolj redko in pogosto kaka. Mi je zdravnica rekla, da je verjetno od zobkov, ker mu jih kar šest leze ven Smo pa pretekle dni imeli še vročino in dober teden nazaj pike po celem telesu. Naj bi bil virus. Za ritko pa sem v lekarni dobila praška pasto in mu sedaj z njo mažem, pa je kar veliko bolje.
|
|
RE: rdeči izpuščajčki po ritki 1.11.2006 23:10:59
|
|
|
|
bobek05
|
obema hvala...
|
|
RE: rdeči izpuščajčki po ritki 2.11.2006 21:14:05
|
|
|
|
bobek05
|
Tole pripisujem, če bo še katera imela podoben problem: pri nas gre za glivice, ki so baje pogoste dokler še ima otrok plenice... Za mazat smo dobili Canesten, ritko naj umivam s kamilicami, povijem pa ga naj najprej v tetra plenice in potem na tetra plenico plenico za 1x uporabo...
|
|
RE: rdeči izpuščajčki po ritki 3.11.2006 20:54:43
|
|
|
|
nana 27
|
Naš je imel tudi ta teden podobne pikice oz. glivični izpuščaj. Pomagalo je, da sem ga je večkrat previjala (en dan, ko je bilo najhuje, kar na uro in pol). Pomembno je, da ritka ni izpostavljena vlagi in pri bomabžnih in tetra plenicah definitivno je. Po vsakem kakanju sem ga dala pod tuš in ga umila (še dobro, da je bil doma - v vrtcu to ne bi šlo), nato sem ga obrisala še z vatko pomočeno v "zvarek" iz hrastovega lubja in pustila, da se posuši ali pa sem ritko z najnižjo jakostjo pofenala. Potem sem ga namazala s canestenom in pri naslednjem previjanju z bepanthenom in nato spet s canestenom in tako izmenjevala do spanja. Pred spanjem pa sem ga namazala s praško pasto. Je baje bolje, da se gor ne nanaša nič mastnega.
|
|
|
|
RE: rdeči izpuščajčki po ritki 5.11.2006 12:30:01
|
|
|
|
s.
|
Za take reči je odlična krema tea tree. Je naravni antibiotik in je uporabna za vse vrste izpuščajev, alergije, rane, odrgnine, herpese, luskavico, dermatitis... Lahko jo dobite pri meni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?