Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rdeče pikice okrog ust in na bradici 27.11.2005 20:52:49
|
|
|
|
sezam
|
Če je to le okrog ust, je sigurno kot si že sama ugotovila - slinjenje, suh zrah, zunja hladno. Tko da ni panike. To se lahko pojavi pod bradico. Če pa bo še kje drugje, pa le pokliči ali obišči pediatra.
|
|
RE: rdeče pikice okrog ust in na bradici 27.11.2005 21:37:10
|
|
|
|
PBJ
|
To je verjetno tudi od tega, ker stvari tišči v usta. Nekje sem prebrala, da je to lahko tudi znak za zobke. Pri mojem je to držalo. lp
|
|
RE: rdeče pikice okrog ust in na bradici 28.11.2005 0:22:10
|
|
|
|
KODA
|
Pri našem tamalem je bil to prvi znak alergije.Poleg pikic in flekov je še imel rdeča in lisasta lička. Lahko pa je res samo od slinjenja in suheha zraka.
|
|
RE: rdeče pikice okrog ust in na bradici 28.11.2005 14:16:24
|
|
|
|
bobek05
|
Zdaj sem pa že čisto zmedena - se mi zdi, da sploh več ne ločim, če se popraska ali je nova pikica, ker danes ima že 2 na noseku in 1 na čelu Alergija? Ampak na kaj??????
|
|
|
|
RE: rdeče pikice okrog ust in na bradici 28.11.2005 14:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj nik je to tudi imel, oz. se mu še dogaja... Pikice po obrazu, včasih po ličkah, minejo 3ure, jih tam več ni, potem so na čeli, bradici itd.. Smo šli zdravnici kazat in je rekla, da je verjetno kakšna alergija(materjal npr. kapica, nov mehčalec,..)To mi je rekla in to je to,..Nisem ugotovila kaj bi blo ampak zdaj nekaj časa že ni imel, čeprav je vse po starem. Zdravila oz. mazila nismo dobili!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?