|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeče pikice ob izraščanju zob
12.3.2008 8:17:56   
jaša2
pozdravljene!

vem, da so ob izraščanju zobkov značilne rdeče pikice po obrazu, nisem pa sigurna, a se po telesu tud pojavijo zaradi zobkov?
moja pri prvem zobku skorajda ni imela nobenih pikic, zdaj pri drugem jih je pa najprej imela po obrazeku, zdaj so se ji pa razpasli po celem telesu - po hrbtu, za ušesi, po trebuščku. ponekod izgledajo že skoraj kot flekeci.
me skrbi, če ni morda kaj drugega? user posted image zobek sicer še ni zunaj...jo še vedno matra.
prosim, če mi poveste, a je imel kateri od vaših enake znake.

hvala

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeče pikice ob izraščanju zob
12.3.2008 9:16:35   
katra55
Ali je imela kaj vročine? Naša pri izraščanju zob ni imela pikic. Imela pa jih je ko je prebolevala šesto bolezen.

< Sporočilo je popravil katra55 -- 12.3.2008 9:18:07 >

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 9:28:35   
jaša2
nič nima vročine. imela je rahlo povišano temp. (okrog 37,8) v soboto in nedeljo in malo pikic po obrazu in sem mislila, da je to pač od zobkov, ker ima že fajno bulico. zdaj pa ima že tolk pikic povsod, da me že maloskrbi.user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 9:53:06   
tropical
Jaz ko nisem bila za kaj sigurna sem poklicala pediatrinjo in mi je vse lepo povedala, ali pa sem ga morala peljati pokazat, če ni bilo kaj uredu.
Pokliči p. in vprašaj , da boš vsaj mirno spala.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 10:01:35   
katra55
Najbolje da pokličeš pediatra, ker tele pikice mislim da niso od zobkov. 

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2008 10:11:46   
jaša2
ja, saj sem si mislila...čeprav je vse kazalo na zobke - kot pri prvem. sumim na kako 6.bolezen.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2008 10:31:21   
katra55
Pri šesti bolezni je najprej 2-3 dni visoka vročina(39-40C), ko vročina pade pa se pojavijo pikice in po dveh do treh dneh izginejo. Lahko so rdečke, ker pri njih se pojavijo pikice najprej na obrazu.
Jaz bi jo peljala k pediatru, da on postavi diagnozo.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2008 14:44:03   
jaša2
ja, sma bili pri zdravniku, pa me je vse prej kot pa pomiril.user posted image  naš ZD namreč nima pediatra in to delo opravljajo splošni zdravniki, tak da kljub njihovemu ogromnemu znanju vsako besedo nehote postavim pod vprašaj, ker pač niso specializirani za otroke.
v glavnem, najprej je rekel, da bi lahk bla alergija, ampak nismo nič novega jedli, uporabljali novega mehčalca... potem je mislil na virozo. user posted image  nimam pojma zakaj, ker nima nobenih drugih znakov. potem je pa le omenil 6.otr.bolzen, ki sem jo že na začetku omenla, da sumim nanjo. pa je rekel, da za to bi pa mogla imet višjo vročino - okrog 39, 40. tak da nama je dal fenistil in jo moram opazovat. to je pa vse!!!! nobene točne diagnoze. sem jo pa zato jaz sama "postavla", ker semi zdi, da ima vse očitne znake. vročine res nima tak visoke, je pa imela 3 dni temp. okrog 37,9, potem je zginla in so se pojavile te pikice.jaz mislim, da je to to.
poleg vsega jo pa res še 2. zobek matra. vsak čas bo predrl dlesen. tak da je revica oboje hkrati fasala in ni čudno, da je tak sitna cele dneve.user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2008 15:08:37   
Naja30
Ja, naša ima tudi pikice po obrazu ob izraščanju zob. Te pikice so ob ustih in malo po ličkih, drugje pa ne tako da ne vem, ali je normalno, da so po celem telesu user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 19:48:43   
biga
Moj 9,5-mesečnik ima ob izraščanju zobk par pikic, ki se pojavljajo in izginjajo na ličku in okoli ust, nima jih pa po telesu. Jaša2, še vedno lahko zahtevaš napotnico za alergijsko testiranje, ker četudi ni user posted image  jedel nič novega, se lahko alergija na katerokoli hrano pojavi kadar koli. Tudi če je to hrano že večkrat užival. Jaz bi vsekakor (če pikice ne bi minile oziroma bi se še pojavljale in širile) hotela napotnico za alergijske teste, za začetek za tiste najpogostejše alergene (mleko, jajca, pšenica, soja, pršica).

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2008 21:46:22   
jaša2
hvala biga! bom počakala kak dan ali dva, da vidim, kaj bo s pikicami -al bodo počasi izginile al pa se bodo razširile. v tem primeru morma itak prit v petek nazaj.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?