Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rdeče pikice/mazoljčki okoli ust 8.9.2009 12:22:06
|
|
|
|
Čebelca10
|
Tudi pri nas je isto, star je pa štiri mesece. tudi mene zanima zakaj se to pojavlja? Tudi tišči skos roke v usta...
|
|
|
|
RE: rdeče pikice/mazoljčki okoli ust 8.9.2009 12:36:48
|
|
|
|
ledenaa
|
Zaradi sline,ostankov hrane,če se otroka dobro ne obriše...
|
|
|
|
RE: rdeče pikice/mazoljčki okoli ust 8.9.2009 14:00:18
|
|
|
|
Najaa
|
To je zarad sline.
|
|
|
|
RE: rdeče pikice/mazoljčki okoli ust 8.9.2009 14:50:44
|
|
|
|
Bubica1
|
Hvala za odgovor....
|
|
|
|
RE: rdeče pikice/mazoljčki okoli ust 8.9.2009 15:14:10
|
|
|
|
tejči28
|
pri našem sem opazla nekaj časa nazaj,da je imel drobne rdeče pikice,od sline,ker sma imela eno dudo,ki mu je skozi slina ven tekla.ko pa sma dudo zamenjala,za tako bolj zračno,je pa bilo ok.
|
|
RE: rdeče pikice/mazoljčki okoli ust 8.9.2009 22:04:05
|
|
|
|
beaglekriss
|
Hello...... Baje,da je to lahko eden od znakov,da se zobki delajo,v smislu povečanega slinjenja in s tem povezane sline ki draži okolico ustec. Good luck!
|
|
|
|
RE: rdeče pikice/mazoljčki okoli ust 11.9.2009 8:37:29
|
|
|
|
madela
|
Moja dva sta stara,eden bo kmalu 5,drugi 3 leta in imata še zdaj te težave. Začnejo se zmeraj,ko je malo bolj hladno,pa se več ne slinita tako kot dojenčki. Po moje je to kombinacija,nekaj sline in hladno vreme in se na koži pojavijo mozoljčki. Jaz jima namažem z navadno hladilno kremo,da je območje okrog ust čim manj na udaru. Sem pa lani kupila eno kremo od Eucerina,ki je bila več kot super. Zdaj se pa že en teden spravljam v lekarno. Kako se ji reče ne vem,vem pa da je primerna za otroke,alergike in tiste,ki imajo težave z atopijskim dermatitisom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?