|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeča ritka in bepanthen
22.2.2008 18:27:39   
frtina
ojla!
Tudi mi smo pred 1 tednom dobili naso princesko Emo. Imam pa vprasanje(upam, da ni bilo preveckrat ze debatirano, samo sedaj nimam casa brskat po starejsih temah) in sicer.nekaj se hoce ritka vnemat(rdeca z nekaj belimi mozoljcki)  in patronazna mi je rekla naj to kr fajn mazem z bepanthenom- kaksne so vase izkusnje z tem. oz kaj ste uporabljale za ritkice?

hvala za odgovor

lp tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeča ritka in bepanthen
22.2.2008 18:29:31   
lex
bepanthen je zakon, kar vredu jo namaži! Jaz še sedaj Aleksu včasih namažem z bepanthenom preden gre spat (star 3 leta), če ima rdečo rito - da mu slučajno kaj ugre s prdcem

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 18:42:24   
Naja30
Bepanthen je super, ja. Če je res ful vneta ritka, ji ga mažem v kombinaciji s praško pasto in je hitro dobro.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2008 19:00:54   
piko12
meni pa se najbolj obnese lasepton. če je ranica vlažna, malo zmešam s hladilnim mazilom pa se lepo namaže in super posuši.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 19:56:10   
kai1
Bepanten je super. Ko pa tudi to ni pomagalo sem pa uporabla Bebival.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2008 20:13:09   
Bonnie_RR
Mi imamo izkušnje samo s praško pasto. Je tamalemu super pomagala, ko je imel zaradi driske fejst vneto ritko.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2008 20:59:56   
hokejistka
Če se stanje ne izboljša, je možno, da ima user posted image glivice. Naša jih je dobila takoj po rojstvu. Sem s Canestenom namazala in je bilo čez teden dno dobro.

Pri vneti ritki zelo pomaga tudi praška pasta- dobiš v lekarni.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2008 21:13:49   
Anonimen
Ja, Praška pasta je zakon. Če ne bo pomagala, potem so glivice. Za te pa pomaga Canesten. Vse dobiš v lekarni.

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2008 22:47:20   
jaša2
tud mi mažemo z bepanthenom, pa z domačim šenjtjanževim oljem. pa s kamilicami ji prej umijemritko.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2008 9:27:22   
katra55
Če ima bele pikice, so to glivice. Jaz sem ji mazala s Canestenom, lahko tudi z Daktarinom (oba dobiš v lekarni brez recepta), čez pa z Bepantenom. Glivice so v parih dneh izginile.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2008 14:06:22   
banki
Nam je pomagal Bepanten, res je drag, ma v glavnem nimamo problemov-ga uporabljam ze 8M-od zacetka. Ko so gljivice, pa pomaga Canesten.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2008 16:28:29   
Anonimen
Tudi mi uporabljamo Bepanthen že od začetka in je ok.

(odgovor članu banki)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2008 17:16:55   
karin412
Praška pasta, Bebival, če ne pomaga (našemu praška pasta niti bepanthen ni pomagal), pojdi k pediatru-nam je dal eno kremo, ki takoj pomaga, samo da se pozdravi, potem smo mazali v bebivalom in ni imel več rdeče. Provala sem tudi šentjanževo olje in od Vogla 7 Herbs, samo takrat ni nič pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2008 15:10:18   
nežka
Poskusi Avalon kremo za ritko, nam se je koža kar dobro popravila.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2008 17:29:46   
sandra85
mogoče pa njeni ritki ne ugaja bepanthen...mi nismo sploh poizkusili, ker uporabljamo od vsega začetka ribodermin in je super (ga ne zamenjam)...nikoli ni imel nikjer nobene pikice 

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.2.2008 14:57:05   
klarisima
Sama uporabljam Sudocrem. Kupiš v Sanolaborju. Ne zamenjam ga za nobeno kremo!
Uporaben je za ritko, suho kožo, ekceme...in pomaga skorajda čez noč.
Pred kratkim je bila kolegica pri pediatrinji zaradi pleničnih izpuščajev pri svoji pupi. Pa sem ji rekla naj gre po Sudocrem in čez 2 dni je bilo stanje neverjetno boljše. Danes upam garantirat da jih nima več.
Pa še meni pomaga pri moji nečisti koži, posuši izpuščaje čez noč. Ne, ne pretiravam, toplo priporočam!

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.2.2008 15:03:30   
Sandra*
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

mogoče pa njeni ritki ne ugaja bepanthen...mi nismo sploh poizkusili, ker uporabljamo od vsega začetka ribodermin in je super (ga ne zamenjam)...nikoli ni imel nikjer nobene pikice 

A ribodermin je tut za vneto ritko?

Meni se zdi najbolš praška pasta. Zvečer fjst namažeš, zutrj je pa ponavad že dobr.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?