Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rdeča rita - glivice, kako pomagat? 6.11.2013 10:54:22
|
|
|
|
Katy78
|
Izgleda da je naš 18-mesečnik fasal glivice na ritki. Začelo se je z rdečino, ki se je ni dalo odpraviti z Bepanthenom Praško pasto in podobnim, naslednji dan je izgledalo kot rdeče pikice (kot pri starejšemu sinu, ko je imel 1x glivice) zato sem ga namazala s Canestenom. Izgledalo je, da je bilo že po prvem nanosu malo boljše vendar je en del, ca 1x1cm, postal kot živa rana in se rosi. Ga tudi peče/boli, ker jamra in kaže na rito. Včeraj sem mu na tanko namazal kar z Advantanom, ki ga imam zase - in je danes seveda ful boljše. Zdaj pa ne vem, mi ve katera povedat, naj sploh mažem s Canestenom dokler izgleda kot rana? Ali naj najprej pozdravimo ranico in potem nadaljujem s canestenom? Saj če po dnevu, dveh ne bo opaznega izboljšanja, bova šla k P.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 6.11.2013 10:59:47 >
|
|
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 6.11.2013 10:56:51
|
|
|
|
aprilčica07
|
Naša pupa je imela tudi take težave. Sem sama provala pozdravit z vsem kar si ti naštela. Pa se ni izšlo. Sva šli k P in nama je dala recept. So v lekarni zamešali kremo in je blo takoj občutno bolše.
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 6.11.2013 11:58:38
|
|
|
|
jaz_sem_jaz
|
Moje izkušenje... tisoč kremic, pa pomaga samo Bebival iz lekarne. Zadnjič sem dodala še pikico Canestena in je bilo čez noč skoraj čisto vredu. Priporočam! Se pa mora koža- ranica po čiščenju čisto posušiti, lahko tudi s fenom, pa zelo pogosto previjaj, če je možno, naj bo vmes tudi brez pleničke, da je ritka na suhem.
|
|
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 6.11.2013 12:40:20
|
|
|
|
Penny
|
S Canestenom lahko namažeš do 3x na dan, pri nas je pomagal v enem dnevu. Poskusi mu še fenat ritko ob vsaki menjavi pleničke, da ga res suhega zaviješ.
|
|
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 6.11.2013 13:40:30
|
|
|
|
Katy78
|
Ja, saj rito dobro posušimo, še tastarejši pride zraven in mu piha na rito ker se mu bratec smili. Bebival - bom poizkusila še to. Zdaj sem v službi, bom videla, kako bo z rito popoldne ko pridem domov. Drugače je pa starejšemu sinu Canesten takoj pomagal in se mu ni naredila nobena ranica, tamali je pa res bogi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2013 8:36:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 7.11.2013 8:50:33
|
|
|
|
LuLu
|
tudi ribja mast lahko pomaga
|
|
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 8.11.2013 9:23:32
|
|
|
|
Flavia_
|
Tudi nam je vedno pomagal Canesten
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?