|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeča lička in bradica
12.1.2009 21:16:34   
boni25
Oj
Moj 8 mesečnik ima zelo rdeča lička in bradico tko čudno flekast je.Zdej pa ne vem a je od hrane al od mraza.Dons smo bli mal okol ampak je bil na mrazu sam kar je sel iz avta ven pa not.To se mu je pa kaksne dve urce nazaj pojavlo.Jedu je pa dons take stvari k jih je ze ene parkrat tko da ne vem kaj bi blo to.Kaj mislte a nej ga pelem zdravnik jutr?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeča lička in bradica
12.1.2009 21:20:46   
kajajaka
zaradi flekca na ličku pa res ni treba k zdravniku... po moje jutri zjutraj ne bo več nič.
Otroci so pač včasih malo flekasti, ker imajo tako občutljivo kožico.

Našo 6-mesečnico vsak dan peljemo ven. Sedaj, ko je -10 pač samo za 15,20 minut. Od mraza ima vedno rdeča lička in nosek, kar se po kakšni uri pomiri. Pa moram kar potrkat, ni še niti zasmrkala v življenju. Je pa res, da smo od prihoda iz porodnišnice vsak dan zunaj in je utrjena.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 21:26:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 21:39:24   
boni25
Upam da je res od mraza,sem mu zdaj lepo s fiziolosko obrisala pa namazala s hladilnim mazilom, ker je mel pa res taka hrapava lička.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 22:56:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boni25)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 23:51:08   
kaja02
a od zobkov je tud lahko???? naša ma namreč danes zelo rdeča lica in brado, pa sem  zvečer opazila da ji prihaja zobek ven, še ni prikukal, je pa tik pred tem

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2009 4:33:37   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

a od zobkov je tud lahko???? naša ma namreč danes zelo rdeča lica in brado, pa sem  zvečer opazila da ji prihaja zobek ven, še ni prikukal, je pa tik pred tem
 Itak. Če imajo eni lahko rdečo rit, zakaj ne bi imela tudi lica, ko so pa tok bližje zobom user posted image  

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2009 7:32:50   
resnično srečna
Jp...prihod zobkov je tudi pri nas nakazovala rdečica po bradici in ličkih...se takrat več slini...udi med spanjem...in smo to uspešno preganjali z Riboderminom...kar v lekarno pa namazat pa bo...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2009 10:18:16   
romy27
oi,

nam so se rdeca licka vlekla tedne in tedne..ko sem ze mislila da je kaksna alergija,sem sla k zdravnici in mi je dala kremico,ki so mi jo posebej naredili v lekarni in zdej je super..zdravnica je rekla,da to pride enostavno od letnega casa-zima..

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2009 13:18:47   
boni25
No nej vam povem da danes nima več tako rdečih sam mal se vidi sem pa res danes ugotovila da mu 6 zob raste mogoče je res to.Pa kr afna se noče kej dost jest.Drugač je dobre vole.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Izbira otroškega vozička
endrina

Kaj je bilo najbolj odločilno pri izbiri tvojega otroškega vozička?

Znamka (5%)

Design, barva,... (9%)

Funkcionalnost (58%)

Velikost koles (8%)

Velikost zloženega vozička (7%)

Udobje (12%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!