|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeča lička
1.5.2008 19:39:59   
kepica
Punce, katera ve, kaj bi lahko pomenila močno rdeča lička pri 4 letnem otroku? Nima vročine, nobenih drugih znakov, samo zadnjih nekaj dni ima tako rdeča lička, kot da bi ga močno opeklo sonce.
Kaj mislite, bi to lahko bilouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeča lička
1.5.2008 19:46:09   
Volga
Moja tašča bi gotovo rekla, da kakšna alergija na pršice ali prah. Sama pa nimam pojma, kaj bi lahko bilo. Morda ima popokane kapilare.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.5.2008 20:26:06   
kepica
Prijateljica mi je rekla, da je lahko škrlatinka. Baje se tako začneuser posted image Ampak, nima pa nobenih pik.Upam, da ni kaj nalezljivega, ker sem noseča.
Alergija pa upam, da ni. Vsaj nič novega nismo uporabljali ali jedli, zato bi rekla, da alergija ni, ker ga ne srbi.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2008 21:01:47   
NRMM
5 bolezen mogoče? Pri tej bolezni se najprej pojavijo živordeča lička.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2008 21:13:06   
kepica
Je že prebolel, 5. in 6., tako da to verjetno ni, saj imaš te bolezni samo enkrat, a neuser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2008 23:49:43   
* Mateja *
lAHKO DA JE OD SONCA, LAHKO BO BOLAN, LAHKO IMA SMAJNA LIČKA, ČE JE BIL KAJ MOKER IN GA JE PO njih popihalo, lahko mu je vroče, lahko kakšen zob dela,... na te stvrai ponavadi jaz pomislim, ko ima naš rdeča. 

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2008 10:17:20   
kepica
Ja, možnosti je ogromno. Jaz ga samo dnevno opazujem in čakam, kaj bo iz tega nastalo. Za enkrat je stanje nespremenjeno.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?