Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rdeča barva na beli majici 14.7.2005 11:48:30
|
|
|
|
smrka
|
namoči majco, pa dej mal varakine not...
|
|
|
|
rdeča barva na beli majici 14.7.2005 11:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
če je modra majca bo pol cela bela če jo boš dala v varekino :)
|
|
|
|
rdeča barva na beli majici 14.7.2005 11:50:48
|
|
|
|
smrka
|
nebo, samo malo je treba dat... saj nima kaj izgubit, al proba, al pa ma uniceno majco.
|
|
|
|
rdeča barva na beli majici 14.7.2005 11:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
pomoje bi blo bol če bi probala samo fleke namazat s domestos gelom pol pa previdno sprat tako da ne bo pršlo nič na ta mordo površino :)
|
|
|
|
rdeča barva na beli majici 14.7.2005 11:53:54
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz to rešim, da zelo previdno kar z 100% varekino namočim samo madeže. Do sedaj mi je še vedno uspelo. Sem zadnjič iz sinove ozko črtaste majčke spravila flek iz bele črte. Sem varekino nanesla gor s palčkami za ušese čistit.
|
|
|
|
rdeča barva na beli majici 14.7.2005 11:55:18
|
|
|
|
kepica
|
Meni gre z Vanishem vse dol.Sem že parkrat kej obarvala:ups: pa sem vse ven spravla.
|
|
|
|
rdeča barva na beli majici 14.7.2005 11:56:42
|
|
|
|
ninocka
|
Kaj pa ce probas s tistimi stvarmi, ki so za razbarvat perilo? Pa ne bos verjela, to isto sem se jst dons sprasevala, ker se mi je ene par rdece - belih (al pa druga kombinacija rdece in se ene barve) sfrabal med pranjem... najhuj so itak une, ki so ble redce bele, zdej so pa rdece roza, pa se od mojga :love: so in jih zdej sploh noce nost :)- Varekine pa ne priporocam, sem enkrat na en flek dala varekino, po tisto majco fajn sprala, jo dala v pralni stroj in razbarvala skor vse majce :( . Flek je pa se zmeri ostal :((
|
|
|
|
rdeča barva na beli majici 14.7.2005 11:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj že dve leti nosi roza perilo. Pa bolj ko kuham, bolj zažrta je tista roza barva 8)
|
|
|
|
rdeča barva na beli majici 14.7.2005 12:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Omino bianko 100 daj samo na obarvan predel. Majica naj bo mokra, direktno gor posuj omino bianko in par minutk mencaj nato splakni. Ponovi postopek, dokler barva ne gre dol.
|
|
|
|
rdeča barva na beli majici 14.7.2005 12:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ja točno! Tista sol, kva je že K2 al kaj ne vem :zmeden: je super za razbarvanje obarvanega perila!!! Najbolje, da jo greš kar kupit!
|
|
|
|
rdeča barva na beli majici 14.7.2005 12:59:30
|
|
|
|
Aleksandrin
|
se podpišem pod caffe
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?