Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rdeča-rumena, kako skombinirat 5.1.2008 21:36:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla,lahko se odločita za varianto iz puzzle pene,živali avtomobili abeceda...sej ne vem kaj še obstaja.odstraniš lik iz pene in dobiš šablono.če imata majhne otroke je tudi mešanica živali,števil,črk dobra ideja.pač s svinčnikom obroita notranjost puzzla in potem pobarvata na rdeče,je veliko boljše če bo več sobe rumene kot rdeče.rdeča barva nikakor ne pomirja.potem pa pač z dodatki kombinirata,kak obešalnik,polica,ikea ima ful dobre police pa poceni,barvne,rdeče, oranžne, modre,črne...po 9evrov.pa take kocke za na steno lesene itd.pa odvisno kako bo pohištvo.lep pozdrav
|
|
|
|
RE: rdeča-rumena, kako skombinirat 5.1.2008 22:13:56
|
|
|
|
malecka
|
meni se vidi to preveč živo za otroško RUMENA in RDEČA kaj pa če bi kot osnovo, zmešala MARELIČNO pol pa ne vem kot jemary svetovala neke vzorce živali, abecedo....
|
|
RE: rdeča-rumena, kako skombinirat 5.1.2008 23:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi ju zmesala, da dobis oranzno. Meni rumena in rdeca ze itak ne gresta skupaj, prevec mocni. Lahko pa prebravata stene z rumeno in potem zmesata oranzno in naristea razne like, ta ideja mi je vsec s penastimi puzli. Ali pa valove na pol stene.
|
|
|
|
RE: rdeča-rumena, kako skombinirat 6.1.2008 1:00:31
|
|
|
|
lelaval
|
Midva sva otroško sobo (sta od začetka bila oba v eni sobi) naredila v kombinaciji rumeno - modro - nama je obema všeč ta kombinacija Drugače pa bi jaz pobarvala 2 steni rumeno, 2 pa rdeče. (tako sva pobarvala dnevno sobo - ampak oranžno in zeleno ). Kak odtenek pa je rdeča - bolj svetel ali temen?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2008 1:22:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rdeča-rumena, kako skombinirat 6.1.2008 1:23:51
|
|
|
|
pravljica
|
meni je pa kombinacija ful všeč...samo ne pretiravat z rdečo mi imamo pol dnevne v "čisti" rdeči barvi in je zakon! za otroško sigurno preveč, ampak za kombinirat zna bit super jaz bi pobarvala vse stene z rumeno, potem bi pa po eni steni, ali mogoče po dveh, ki se stikata - tistih, ki sta najbolj prazni oz najmanj prekriti (brez visokih omar, oken) - narisala pravokotnike oz. še bolje --> kroge (otroci bi naj imeli v sobi čim manj ravnih linij) različnih velikosti...pa brez pretiravanja drugače imata naša dva kombinacijo rumeno - zeleno (na eni steni z zeleno obliko 3 hribov različnih višin, na njih pa prilepljene domače živali iz BC) in rumeno - vijolično (na eni steni z vijolično okoli vrat v obliki cvetnih listov, gor pa tudi nalepke - neke deklice, tudi iz BC)...nalepke se seveda odstranijo, ko se jih bomo naveličali meni je ful dobro, edino z rumeno nismo upali, bi morali dat še bolj živo...vemo za drugič
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2008 1:24:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2008 1:26:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?