|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeč izcedek na WC papirju
12.1.2007 9:51:30   
biser
Res ne vem več kaj si naj mislim, ker sem z živci že čisto na koncu.

V torek sem imela ss, ker so  ugotovili, da je mojemu otročku po 12/5 t nehalo biti srce. Kriva naj bi bila kromosomska napaka, ampak tega ne bom nikoli 100% vedela. user posted image  Zdaj sem se komaj malo sprijaznila,da mi je bilo to usojeno in da je mogoče tudi za user posted image  bilo tako najboljše, da je narava sama končala njegovo trpljenje, čeprav me še vedno stisne pri srcu, ko vidim kje kakšno nosečnico z velikim bušijem user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je 3 dan od čiščenja in še vedno imam rjav izcedek(en dan ga ni bilo, zdaj pa se je spet pojavil). Pojavili pa so se tudi bolj močni krči (tako kot pri kakšni zelo boleči menstruaciji). Če malo več hodim ali pa sedim so krči bolj izraziti. Prej, ko sem šla na WC, pa sem na papirju opazila krvav izcedek, ki pa ga prej in ne potem več ni bilo. Zdaj pa ne vem, ali naj zaženem paniko in grem k ginekologinji, ali naj še malo počakam. Je to znak, da mi pri čiščenju niso do konca očistili maternice in da je kaj ostalo, ali je to kaj drugauser posted image  Res ne bi rada šla še enkrat čez vse to, kar sem prestala v torek, ker je bilo preveč hudo. Ne vem, če bom čustveno lahko to zdržala. Je imela katera podobne težave? Kaj ste ve naredile?user posted image user posted image user posted image  Hvala za odgovore

biser
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeč izcedek na WC papirju
12.1.2007 10:01:27   
teri
Če imaš krče obvezno takoj do g,ker če ne se ti bo kaj vnelo.Vem,da je hudo.Sept.sem imela abrazijo in vem kako je hudi.Hvalabogu pa mi je niso rabli delat 2x.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rdeč izcedek na WC papirju
12.1.2007 10:01:56   
Petraa
včasih znajo biti tudi krči še par dni po ss ,ampak ti svetujem da se kar pojdi pokazati k G,saj nikoli ne veš in s tem se ni za igrati
pa moje sožalje za pikico

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?