Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rdeč izcedek na WC papirju 12.1.2007 9:51:30
|
|
|
|
biser
|
Res ne vem več kaj si naj mislim, ker sem z živci že čisto na koncu. V torek sem imela ss, ker so ugotovili, da je mojemu otročku po 12/5 t nehalo biti srce. Kriva naj bi bila kromosomska napaka, ampak tega ne bom nikoli 100% vedela. Zdaj sem se komaj malo sprijaznila,da mi je bilo to usojeno in da je mogoče tudi za bilo tako najboljše, da je narava sama končala njegovo trpljenje, čeprav me še vedno stisne pri srcu, ko vidim kje kakšno nosečnico z velikim bušijem Danes je 3 dan od čiščenja in še vedno imam rjav izcedek(en dan ga ni bilo, zdaj pa se je spet pojavil). Pojavili pa so se tudi bolj močni krči (tako kot pri kakšni zelo boleči menstruaciji). Če malo več hodim ali pa sedim so krči bolj izraziti. Prej, ko sem šla na WC, pa sem na papirju opazila krvav izcedek, ki pa ga prej in ne potem več ni bilo. Zdaj pa ne vem, ali naj zaženem paniko in grem k ginekologinji, ali naj še malo počakam. Je to znak, da mi pri čiščenju niso do konca očistili maternice in da je kaj ostalo, ali je to kaj druga Res ne bi rada šla še enkrat čez vse to, kar sem prestala v torek, ker je bilo preveč hudo. Ne vem, če bom čustveno lahko to zdržala. Je imela katera podobne težave? Kaj ste ve naredile? Hvala za odgovore biser
|
|
|
|
RE: rdeč izcedek na WC papirju 12.1.2007 10:01:27
|
|
|
|
teri
|
Če imaš krče obvezno takoj do g,ker če ne se ti bo kaj vnelo.Vem,da je hudo.Sept.sem imela abrazijo in vem kako je hudi.Hvalabogu pa mi je niso rabli delat 2x.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?