|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdečke
18.3.2009 10:18:21   
barb78
Pozdravljene!

Noseča sem 8 tedenov, ravno me je poklicala mami in mi povedal da je pri nas doma sestrična (stara je 5 let) in ima rdečke!

Kako to vpliva na moj plod?
Je kakšna nevarnost?

Hvala za nasvete
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdečke
18.3.2009 10:19:14   
Felicita
je, ampak verjetno si cepljena. kakorkoli, izogibaj se nekaj časa sestrične.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu barb78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2009 10:20:08   
Lunca1
če jih še nisi prebolela, potem je nevarno. A stanujete v isti hiši? Če ja, se je nekaj časa izogibaj.

(odgovor članu barb78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2009 10:38:40   
Anonimen
Kako je to, ali niso vsi otroci cepljeni proti rdečkam? No, tale sestrična očitno ni bila. Si pa verjetno res bila ti, torej ne bi smelo biti težav.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2009 11:24:34   
tinaaja
Ce si bila v stiku, je smiselno it na infkcijsko, da naredijo preiskavo na prisotnost protiteles pri tebi. Obstajajo variante, kako se izogniti nevarnosti - dajo lahko neko injekcijo.. Ne vem tocno, ampak ce poklices svojega G, ti bo znal svetovat. Je imela znanka podoben primer. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2009 12:00:19   
Zala01
Meta. cepljenje ni 100% zaščita in kljub cepljenju se bolezen lahko pojavi, to je še posebno značilno za rdečke, ja pa tudi oslovski kašelj ni tako redek.
Barb78 rdečke so vsekakor nevarne pri razvoju ploda in sicer mislim (ampak nisem 100%) v prvem trimesečju nosečnosti-poguglaj malo, sigurno ti piše. lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2009 9:10:38   
dreamhorse
Moja mama je pred 35 leti imela rdečke, pa je morala v 4 mesecu zaradi njih na splav. Dojenček bi bil verjetno slep in gluh, morda ne takoj, verjetno pa v 6 letih. Tako da se pazi in ne hodi v stik s sestrično.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?