Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: razvojna amb. ljubljana 15.7.2009 11:54:53
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadalinka Zanima me,s katero razvojno amb.in zdravnikom ste zadovoljni v Ljubljani? izkušnje imam v MS in MB Ali nevrofth.uporabljajo žogo in valj pri vajah? Odvisno od potreb otroka In če morate delati vaje tudi doma? Povsem nepotrebno vprašanja. Seveda, kako pa misliš da otrok napreduje!? Tista ena ura na teden - mesec ni nič v primerjavi z delom doma. Tam ti pokažejo zgolj vaje. No edino če otrok obiskuje fth samo zaradi podaljšanja, potem ti ni treba doma nič delat. Kako otrok prenaša fth? največkrat je zraven jok
|
|
|
|
RE: razvojna amb. ljubljana 15.7.2009 13:38:11
|
|
|
|
Andromeda
|
V razvojno ambulanto hodimo v ZD Bežigrad, z zdravnico Keršičevo smo zadovoljni. Hodimo tudi na fizioterapijo v Črnuče, zaenkrat še nismo delali vaj z žogo/valjem. Vaje je seveda treba delati doma, sicer ni rezultata. Nam se je stanje res zelo popravilo, 1x na teden ali pa še manj kolikor je fizioterapija pa je absolutno premalo, da bi malček napredoval. fizioterapijo naš mali kar dobro prenaša, včasih malo positnari, ko ima vsega dovolj, pa tudi zajoka.
|
|
|
|
RE: razvojna amb. ljubljana 10.8.2009 16:30:08
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
smo hodile v ZD Bežigrad k Keršičevi, pa me je na prvem obisku totalno prestrašila in sem imela zmeraj cmk v ustih ko sem šla ponovno! Na fizioterapijo pa sem šla v Moste, in z njo sem bila izredno zadovoljna!
|
|
|
|
RE: razvojna amb. ljubljana 21.8.2009 21:15:03
|
|
|
|
nadalinka
|
Meni je tudi razumljivo,da se vaje delajo doma,v RA pa so rekli,da ne smemo in da je dovolj 2 uri na teden... ?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?