|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razvoj
7.9.2009 9:37:29   
žab*ca
Samo,če mi malo napišete kaj vaši 9/10 mesečniki že znajo(motorika,besede... in pa samo še spol).
Moj sin se plazi nekje od 7meseca,pri 9ih se je začel dvigovati in postavljati na nogice.Kobaca ne,tudi čeblja zelo malo,tudi ne zna še pomahati...Kako kaj vaši?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razvoj
7.9.2009 10:55:10   
Hope2
9,5 mesecev fant. Že pol meseca naredi samostojno nekaj korakov, včeraj je prehodil sam 2 muser posted image , govori ne, včasih ko je lačen govori am am am. enkrat je rekel mama am amuser posted image , ampak pomena besed še ne ve. Če sliši kjerkoli da pes laja, se dere EH, EH. V zadnjem mesecu kar veliko čeblja, prej je bil tiha miška. Pomaha, če je pri volji, zadnje čase kar pogosto.
Vozi vse kar mu pride pod roko in drsi po tleh,  začel pa je tudi zlagati eno stvar na drugo ali pa v vedrco, v predale, pa ven iz vedrce in iz predalov. Danes mi je npr štunfe zložil v predal, sam pol jih je tudi vse ven zmentaluser posted image in po vrhu še vse zložene cunje iz omare ven zvlekeluser posted image .

Aja, spleza še na kavč in te dni se je naučil, da če hoče dol iz kauča, da mora najprej z nogicami naprej (ne z glavo naprej). Super mu gre, sam pazit ga je še vedno treba, saj se mu velikokrat druga nogica zatakneuser posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.9.2009 11:03:34 >

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: razvoj
7.9.2009 12:02:15   
Claudi
Ojla.Moj je star dobrih 9 mesecev.Sedi tm od 7 meseca nekje,po vojaško se plazi od 8 meseca.Zdej pred kratkim se je začel postavljati na vse štiri, ampak še ne gre naprej, samo postavi se in gleda.Tud na kolena oz enkrat  mu je ratalo za 2 sek se na nogice postavit.Čeblja oz pogovarja se kr dost:bababa, mamama, ama am, pa razni eeeeee, aaaaa, iiiiiii, uuuu :))Moram pa napisat, da se zelo rad smeje :))Pomahat še ne zna, verjetno ker ne prakticiramo dost tega, bomo mogl začet.Pa itak odpirat je začel predale :))pa stvari ven dajat :))

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: razvoj
7.9.2009 13:31:17   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

9,5 mesecev fant.


Pardon, kmalu bo 10 mesecevuser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: razvoj
7.9.2009 20:14:19   
pomar*ANČA*
jaz imam sinka starega dobrih devet mesecev. pri devetih mesecih se je začel spuščati, tako da sam naredi zdaj dva koraka, več pa noče. da:  papa, bravo, petko, nene. govor: mama ama, gaga, ata, baba.  tudi predali in omare niso več varne, pa stopnice moramo paziti... aja, pa pogrunatl je kako se iz postelje- zakonske lahko spusti na tla....



(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?